Właśnie w Uncharted grałem Gipsi (demo z ps store) i tak średnio mi się podobało.Trochę zbyt łatwe i jakieś takie...sam nie wiem.
bo to się zmienia poziomy trudności jak gry za łatwe...
Co do patchów...życie.Oby tylko nie były tak obszerne jak niektóre dema (ponad 2GB). Pozdrawiam,
a widziałeś kiedykolwiek żeby zbiór poprawek miał ponad 1GB? najwięcej miał polski Far Cry na PCta, ale dlatego, bo były tam uaktualnienia dialogów, btw, jakie masz łącze, że ściąganie patchów do coś złego?
Graliscie juz w demo yakuza 3 macki pe-estrojkowe? :]
y-y, jakoś nie bardzo ciągnie mnie do tych demek, za dużo dialogów po dżapańsku mają...
Serdż, ekhem, ale jak można założyć konto japońskie mieszkając w Europie? Jakaś podpowiedź może? :>
tak jak na innych kontach, jak potrzebujesz adresu, to jakiś adres hotelu np. z Tokio (sam tak zrobiłem)
Trzeba.
I to jest dupa, a nie udogodnienie, bo niepotrzebnie traci sie 5GB na HDD-ku. A 4 sekundy w roznicy dlugosci loadingow jeszcze nikogo nie zabily.
lol, przecież można to usunąć jak się przejdzie DMC, z wszystkiego trzeba robić problem, a jak za mało miejsca na HDD to kupuje się większy i wymienia samemu, nie widzę problemów