Łahaha! Zacząłem się wypowiadać w tematach na forum RM, narazie prowadzę intensywną dyskusję w dwóch - "Odejście od Wiary" oraz "Jakiej muzyki słuchacie?" (zgapili od nas). Póki co znalazłem tam jednego inteligentnego człowieka, bardzo możliwe, że działającego z takich samych pobudek jak ja, i jednego trolla. No i oczywiście, para turboklerykalnych adminów, kilku homofobów i nacjonalistów, zasadniczo mieszanka radiomaryjnych degeneratów. Wiecie, przez pewien czas miałem nawet nadzieję, że to forum zmieni mój stosunek do tej kontrowersyjnej rozgłośni. Wydawało mi się, że może faktycznie są źle zrozumiani i padli ofiarą, bo ja wiem, ataku TVN'u, GW i innych komunistów. No ale teraz już wiem, że to zwyczajni ideologiczny dewianci.
Co nie zmienia faktu, że udaje mi się prowadzić satysfakcjonującą rozmowę z pogranicza trollingu i jeszcze mam czyste konto w oczach adminów (chociaż właściwie dostanie przeze mnie pierwszego ostrzeżenia to kwestia kilku dni).
Jakby co, rejestrujcie się tam (
link) i poczytajcie, jak wam zależy (ale uwaga, rejestracja jest trickowa). Rzeczone dwa tematy zapisałem już na dysku i za jakiś czas podzielę się fajnymi postami stamtąd zebranymi, ale jest kilka innych tematów, które możecie tam dla rozrywki poczytać (np. o WOŚP albo o Aborcji).