Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3261498 razy)

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26180 dnia: Listopada 23, 2007, 10:48:37 pm »
Nie zgadzam się z tym jak nazywasz gościa jakimś "moherem" i zarzucasz mu bezpodstawnie pewne rzeczy, chociaż nic strasznego, wielkiego i niedorzecznego nie napisał.
Delikatne promowanie przez Wośp sekciarstwa to dla mnie jest niedorzeczność, no ale skoro dla ciebie nie, to twoja sprawa, nie zamierzam się już z tobą o to sprzeczać bo i tak poprzednio nie dotarło to do ciebie xD

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26181 dnia: Listopada 23, 2007, 10:54:58 pm »
Delikatne promowanie przez Wośp sekciarstwa to dla mnie jest niedorzeczność, no ale skoro dla ciebie nie, to twoja sprawa (...)
Ahahaha, zaraz jebnę ;] Czy ja mam problemy z przelewaniem myśli przez klawiaturę czy ty ze zrozumieniem ? I ty już milcz, niech lepiej ktoś trzeci powie. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26182 dnia: Listopada 23, 2007, 11:02:17 pm »
Delikatne promowanie przez Wośp sekciarstwa to dla mnie jest niedorzeczność, no ale skoro dla ciebie nie, to twoja sprawa (...)
Ahahaha, zaraz jebnę ;] Czy ja mam problemy z przelewaniem myśli przez klawiaturę czy ty ze zrozumieniem ? I ty już milcz, niech lepiej ktoś trzeci powie. ;]
Nie, ja nie mam problemów ze zrozumieniem ty widocznie tak i z głową chyba też. Ty napisałeś że ów człek nie napisał nic niedorzecznego. Ów człek napisał że "Wośp delikatnie promuje sekciarstwo" i dla mnie  było to niedorzeczne. Skoro ty twierdziłes że nie napisał NIC niedorzecznego to uważałeś również że w stwierdzeniu: "Wośp delikatnie promuje sekciarstwo" nie ma nic niedorzecznego i otym napisałem w poprzednim poście. Jaśniej już nie potrafię do ciebie przemówić...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26183 dnia: Listopada 23, 2007, 11:15:59 pm »
Panowie, panie, gorące informacje.

Dotąd myślałem, że moje przyjęcie na forum, to jest dowód jakiegoś dziwnego, kosmiczne żartu albo że admin się schlał i wszystkich zaczął dodawać. Okazało się, że w związku ze zmianą polityki forum, zostało one otwarte na wszystkich. Czyli jeżeli ktoś chce do mnie dołączyć, to zapraszam. Zasada jest tylko taka, że nie można tam w nick'u podawać swojego.. hmm.. nick'u. Trzeba dać imię i pierwszą literę nazwiska. Ja na ten przykład jestem "Paweł M." hehehe...

Ale pamiętajcie - thread carefully, jak mamy tam coś wytrolować, to trzeba to robić delikatnie i cierpliwie.

PS. Zdaje się, że forum nie tyle przeszło czystkę, co pojawił się tam pewien wewnętrzny krąg, najwyraźniej dostępny tylko dla członków Młodzieżowych Kół Przyjaciół Radia Maryja. Wierząc statystykom, jest tam jakieś 650 postów, a przypuszczam, że znaczna część może być zarąbista. No nic, popracuję nad swoją opinią, może mnie wpuszczą tam...

ewentualnie możnaby shakować konto admina...
« Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2007, 11:18:16 pm wysłana przez Tantalus »

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #26184 dnia: Listopada 23, 2007, 11:28:05 pm »
wch*j mnie rozjebałeś Tant xD agent J23 z Ciebie xD rama niezła xD:D
ale troche Ci zajmie zanim się przedżesz przez linie wroga ;p

kurde moze ja się zaloguje na jakąś Młodzież Wszechpolską czy cuś w tym stylu. tam też pewnie wesoło xD;p

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26185 dnia: Listopada 23, 2007, 11:31:18 pm »
Trzeba dać imię i pierwszą literę nazwiska. Ja na ten przykład jestem "Paweł M." hehehe...

Fajnie brzmi jak z jakiegoś teleexpresu albo superwizjera. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26186 dnia: Listopada 23, 2007, 11:50:29 pm »
Jak ktoś chce trollować, to patrzcie jaki link znalazłem w profilu jakichś użytkowników:

http://www.swe.pl/forum/index.php

http://www.jp2w.pl/index.html?id=forum&forum_id=41&msg=1&lang_id=PL

Enjoy. Może znajdziecie coś dobrego tam hehe...

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26187 dnia: Listopada 24, 2007, 07:32:35 am »
W dzisiejszej dobie, każda społeczność (w tym religijne), na swoje forum... w międzyczasie użytkownicy przeglądają strony o tematyce erotycznej. =p

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #26188 dnia: Listopada 24, 2007, 01:24:57 pm »
Cytat: Smogu
Cytat: Toksyczny
Toksyczny  Cz, 22 Listopad 2007, 17:40
Od dziś 18 na karku Uśmiech (stary już jestem Duży uśmiech)

18 to jeszcze nie taka starosc ;f poczekaj az do 20 dociagniesz i zorientujesz sie pewnego dnia, ze cholera, nie jestes juz nastolatkiem... to jest starosc ;f
a 18...? to tylko taki rządowy pic na wode i tyle ;f
Dokładnie moge powiedzieć to samo...a "najlepsze" zaczyna się kiedy skończysz szkołe i rodzice wałkują ci,że nadszedł czas znaleść jakąś prace....
Goha mnie rozwaliłaś XDD

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #26189 dnia: Listopada 24, 2007, 01:41:46 pm »
z tą praca to fajny bajer. ja bym wolał teraz zasówać od 7:00 16:00 przy jakiś robotach drogowych czy innym kopaniu rowów, niż w szkole siedzięć ;p
ale że w pszyłości raczej myśle o czymś bardziej ambitnym to myśle o jakiś studiach :P ale na wakacje całe mam zamiar w robocie siedzieć ;p

w międzyczasie użytkownicy przeglądają strony o tematyce erotycznej. =p
taaa erotyczne to pół biedy :P pewnie lecą jakiegoś redtuba czy inny szit xD^^
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2007, 02:15:45 am wysłana przez MarvelliX »

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26190 dnia: Listopada 24, 2007, 02:42:12 pm »
z tą praca to fajny bajer. ja bym wolał teraz zasówać od 7:00 16:00 przy jakiś robotach drogowych czy innym kopaniu rowów, niż w szkole siedzięć ;p
Też tak kiedyś mówiłem xD

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26191 dnia: Listopada 24, 2007, 03:16:05 pm »
Owsiak to dewiant, hedonista, fałszywy bożek wykreowany przez media, popierający moralną degrengoladę młodzieży i upadek duchowy... A Caritas>>>>>WOŚP, bo są chrześcijanami i w ogóle...

Zaczyna być zabawnie. Mam już pierwszy fragment rozmowy, który możnaby wkleić gdzieś. Myślę, że dzisiaj go umieszczę w Kółku Filozoficznym, bo mam ochotę odpowiedzieć na niego, a na forum RM muszę zacisnąć zęby i udawać, że się zgadzam...
« Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2007, 03:18:33 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26192 dnia: Listopada 24, 2007, 03:29:15 pm »
Tant, zapisuj strony najlepiej, sam html, czy bez grafik, żeby tabele zachować, nie rób screenów, bo może 'zechcem' zacytować jakiegoś geniusza, łatwiej będzie ;p

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #26193 dnia: Listopada 24, 2007, 03:41:39 pm »
Skoro nawet John Cage trafil na SZ, to jednak bezpieczniej przy takim elitarnym forum bedzie screenshotowac ;]
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26194 dnia: Listopada 24, 2007, 03:43:30 pm »
Tant już mówił o cytowaniu i o tym, że aby wiedzieć wszystko musi trochę popracować a nie ryzykować.

Btw. Jest tu ktokolwiek kto jest skłonny nazwać Hare Krysznę religią ?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26195 dnia: Listopada 24, 2007, 04:34:30 pm »
Mam wszystkie jej plyty ;]

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26196 dnia: Listopada 25, 2007, 01:50:49 am »

Gee ! It sure is boring around here.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26197 dnia: Listopada 25, 2007, 02:19:10 am »
Skoro nawet John Cage trafil na SZ, to jednak bezpieczniej przy takim elitarnym forum bedzie screenshotowac ;]
ukryc dla gosci Archiwum Y? wtedy bedziecie mogli cytowac wysmiewac i co tam tylko kcecie... poki tez nam spiega nie wpuszcza ;f

Btw. Jest tu ktokolwiek kto jest skłonny nazwać Hare Krysznę religią ?
jesli kriszna to nie wiara to jehowe tez nie wiara bo dzialaja podobnie
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2007, 02:21:10 am wysłana przez MarvelliX »

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26198 dnia: Listopada 25, 2007, 12:05:25 pm »

Gee ! It sure is boring around here.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26199 dnia: Listopada 25, 2007, 04:43:42 pm »
Hey Musiol, gdzie powiesiłeś Nariko ? ;]