Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3263918 razy)

emiel_

• Gość
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26140 dnia: Listopada 21, 2007, 08:53:53 pm »
co znowu z tym meczem? już smogu o meczu pisał, teraz Ty... jakaś mania ;> wysłałem Ci wiadomość na last.fm jakby co.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26141 dnia: Listopada 21, 2007, 11:13:49 pm »
co znowu z tym meczem? już smogu o meczu pisał, teraz Ty... jakaś mania ;> wysłałem Ci wiadomość na last.fm jakby co.

chodzi im w moim wypadku o to, ze wielkim fanem futbolu raczej nie jestem....
Kame Hame Ha

Offline Zenny

• Adventurer
  • *
  • "I Prefer Gingers"
« Odpowiedź #26142 dnia: Listopada 21, 2007, 11:22:03 pm »
anyway...  najlepszego Zenny ;f czego tam tylko chesz ;)

Najlepszego Zenny. Kimkolwiek jestes.
danke ;)

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26143 dnia: Listopada 21, 2007, 11:37:34 pm »

pewno dla Smoga to okazja do taniej najebki ;]

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26144 dnia: Listopada 21, 2007, 11:41:49 pm »

czy ja juz dawno Tobie nie napisałem czule "spier...."?? tak bardzo za tym tesknisz?? jakiej taniej?? po za tym poi co nie zajmuje sie spozywaniem tylko dystrybucja. mam meline w akademiku i rozprowadzam wsród studentów rózne produkty alkoholowe. 200-300 zet zysku miesiecznie ;p
« Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2007, 11:42:22 pm wysłana przez Smogu »
Kame Hame Ha

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26145 dnia: Listopada 21, 2007, 11:43:30 pm »

czy ja juz dawno Tobie nie napisałem czule "spier...."?? tak bardzo za tym tesknisz?? jakiej taniej?? po za tym poi co nie zajmuje sie spozywaniem tylko dystrybucja. mam meline w akademiku i rozprowadzam wsród studentów rózne produkty alkoholowe. 200-300 zet zysku miesiecznie ;p
jaki jest nr telefonu na uczelnie? ;] mały donosik, co? :P

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26146 dnia: Listopada 21, 2007, 11:44:29 pm »
w razie czego nikt mi nic nie udowodni ;p powiem, ze te 100 piw w lodówce to na własny użytek jest ;p
Kame Hame Ha

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #26147 dnia: Listopada 22, 2007, 11:15:19 am »
Cytat: Tant
Ta Tant mogła bym pojechać i nadrobić wakacje<w które oczywiście musiałam pracować>....tylko tak samej?w nieznanym otoczeniu?...nah.

Teraz lepiej nie przyjeżdżaj, bo mnie jakaś grypa rozkłada chyba. Od kilku dni kaszlę jak gruźlik, nie jestem jeszcze pewien, czy to jakieś uczulenie (nigdy na nic uczulony nie byłem, ale to niby może wyjść w każdym wieku) albo mnie choróbsko bierze (fakt faktem, dzisiaj się czuję podlę...). Jakoś w grudniu się byśmy musieli umówić heh.
Em...nie dokładnie o to chodziło,ale o przyjazd do ciebie też miałam zapytać...tylko później XDDD,no ale skoro choróbsko cię dopadło<z resztą ja też jeszcze się nie wyleczyłam>,to może na razie zapomnijmy o sprawie XDDD.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26148 dnia: Listopada 22, 2007, 05:11:36 pm »
Nie wiem jak wy ale ja mam świetny dzień, i już niedługo będę czytał 10 tomik Gunnm: Last Order ^^
To, że pewnie ktoś znowu zginie w Lost mnie nie robi heh ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #26149 dnia: Listopada 22, 2007, 05:18:43 pm »
kto jest za tym żeby zaspojlerowac dziłana? ;]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26150 dnia: Listopada 22, 2007, 05:23:57 pm »
Jak to kto? WSZYSCY! ;]

i już niedługo będę czytał 10 tomik Gunnm: Last Order
Myslalem, ze tylko Steven Erikson jest na tyle walniety, zeby napisac 10 tomow jakiejs sagi. Swoja droga - genialnej ;]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #26151 dnia: Listopada 22, 2007, 05:28:21 pm »
Myslalem, ze tylko Steven Erikson jest na tyle walniety, zeby napisac 10 tomow jakiejs sagi. Swoja droga - genialnej ;]
eee po 1 to jego coś to pewnie manga, po drugie.... saaaagaaa luuuudzi looodu... nie do przebicia ;]

edit
nie ma spojler taga? wydawalo mi sie ze jakis czas był...
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2007, 05:29:52 pm wysłana przez Morchol »

Offline Toksyczny

• Soldier
« Odpowiedź #26152 dnia: Listopada 22, 2007, 05:40:16 pm »
Od dziś 18 na karku :) (stary już jestem ;D)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26153 dnia: Listopada 22, 2007, 05:56:10 pm »

Piers Anthony napisał chyba ze 30 części sagi Xanth. Dobre było może pierwszych pięć heh...

Dodatkowo, jeżeli Świat Dysku policzyć jako jedną sagę, to Pratchett ma grubo ponad 30 części na karku... do tego wszystkie zajebiste...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26154 dnia: Listopada 22, 2007, 06:46:45 pm »
Już sobie powoli własny soundtrack ustawiam do czytania. ^^ Szkoda, że aby znaleźć 1 kawałek będę musiał przesłuchać calutką dyskografię jednego takiego ...  nie chce mi się ściągać heh.
Kawałek kojarzę z jednego soundtracka ale prawdopodobnie nazwa jego się nie zgadza z rzeczywistą.
Nawet do artysty pewny nie jestem w 100%.
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2007, 06:50:20 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26155 dnia: Listopada 22, 2007, 06:49:30 pm »
Od dziś 18 na karku :) (stary już jestem ;D)

18 to jeszcze nie taka starosc ;f poczekaj az do 20 dociagniesz i zorientujesz sie pewnego dnia, ze cholera, nie jestes juz nastolatkiem... to jest starosc ;f
a 18...? to tylko taki rządowy pic na wode i tyle ;f
Kame Hame Ha

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26156 dnia: Listopada 22, 2007, 07:00:29 pm »
18 to jeszcze nie taka starosc ;f poczekaj az do 20 dociagniesz i zorientujesz sie pewnego dnia, ze cholera, nie jestes juz nastolatkiem... to jest starosc ;f
a 18...? to tylko taki rządowy pic na wode i tyle ;f
Ja mam 21 i nie czuję się starszy niż parę lat temu. Jestem może w szczycie formy, chyba że będzie jeszcze lepiej. ;] Więc regułą to na pewno nie jest.

Btw. Jednak nazwa tego kawałka się zgadza, tyle że skurczybyk nie zamieścił go na żadnej płycie, na emulu go nie ma. Teraz to mi się nie chce zamulającego Bit Torrenta instalować.

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26157 dnia: Listopada 22, 2007, 07:37:37 pm »
Mam takie głupie pytanie : czemu onimusha 3 jest zjebana ;/?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26158 dnia: Listopada 22, 2007, 08:11:06 pm »
Mam takie głupie pytanie : czemu onimusha 3 jest zjebana ;/?
Nie wiem jak to jest w innych przypadku ale w twoim to na pewno jest zjebana dlatego ze jak przyaptrzysz sie na plutke onimushy 3 z "tylnej" strony to w odbiciu zobaczysz swoja twarz :]

eee po 1 to jego coś to pewnie manga, po drugie.
Battle Angel Alita poza japonia :]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26159 dnia: Listopada 22, 2007, 08:48:15 pm »
Nie wiem jak to jest w innych przypadku ale w twoim to na pewno jest zjebana dlatego ze jak przyaptrzysz sie na plutke onimushy 3 z "tylnej" strony to w odbiciu zobaczysz swoja twarz :]
Owned. Chociaz z drugiej strony, to chyba nie byla najlepsza odpowiedz, jakiej mozna bylo udzielic.
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2007, 08:50:19 pm wysłana przez Siergiej »