Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3264113 razy)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25820 dnia: Października 10, 2007, 12:32:18 pm »
Moja reakcja na dzisiejszy apdejt na Smash Bros Dojo :

However :
Monster Hunter 3 moved from PS3 to Wii
NEOGEO now virtual console games for the Wii
"The Everybody Votes Channel has been updated in the Wii Shop"
Timesplitters 4 Announced exclusively for the Wii
Home Console version of Advance Wars announced
New Fire Emblem for DS
« Ostatnia zmiana: Listopada 30, 2007, 09:00:55 am wysłana przez DarkButz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #25821 dnia: Października 10, 2007, 03:05:52 pm »
No czekaj niech pomysle. A juz wiem. Zajebiscie duzo. Bo zaplacic 1500, czy 1600 zlotych, a zaplacic 2000 to dla mnie spora roznica. W przeciwienstwie do niektorych nie robilem przez wakacje w Anglii na zmywaku, czy w innym kebab-barze ;]
Jasne ze cena gra role... ja tez o tym doskonale wiem, nie stalem sie nagle bogaczem... mowie jaka role gra cena w przypadku przedmiotu kotry nas wcale nie interesuje... Nie obchodzi mnie ze na przyklad karty jakies dojebane do komputerow stanialy i moge miec teraz fajna grafike na mom kompie bo gry na te platforme smierdza wiec obnizki cen ramow/kart/prockow mnie w plecy jebia :]
Ty tez wczesniej tylko i wylacznie jechales na PS3 -naprawde nie potrafie sobie przypomniec co dobrego powiedziales o ps3... i wychwalales X360. Wiec nie rozumiem jak onizka ceny PS3 moglaby wplynac na twoja decyzje -tym bardziej ze X360 wciaz i tak bedzie tanszy lub mniej wiecej taki sam.

Gry wciaz przemawiaja za X360, ale ja next-gena kupuje zima (grudzien/styczen) bo raczej w pazdzierniku mi sie nie uda i po swietach wiele sie moze zmienic, bo MS swoje asy wyrzucil na stol jeszcze przed okresem bozonarodzeniowym, a Sony wciaz ma je w rece, wiec kto wie, czy czegos nie zdzialaja na froncie softwarowym.
No w sumie to teraz ladnie wtlumaczyles... czyli jesli jeszcze jakies spoko zostana ogloszone gry to wtedy bedziesz sie zastanawial bardziej... anyway jaki jest wasz najwiekszy hit nadhodzacy na ps3? Bo w sumie wszyscy sie jaraja mgsem.... dla mnie FFXIII i Versus XIII. MGS mnie nie grzeje ni huy... fabula pewnie bedzie swietna, ale game pley? Szczerze watpie... Wiecie ja jestem fanem MGS od wielu lat jedynke przeszedlem z 4-5 razy, dwojke z poltorej... trojki jeszcze nie.... fabula tam jest swietna ale gamepley to porazka -mgs sie zestarzalo to juz nie to samo. Niesamowicie zaluje ze pierw gralem w Resident Evil 4 pozniej w MGS3 - to byly hity tego samego roku -2 jedne z najlepszych gier 128 bitowej generacji... RE4 zmiazdzyl gamepleyem mgsa... mgs jest kwadratowy i meczacy. Jak widzialem filmiki zgamepleyu mgs4 to neistety wciaz taki jest... moze poprostu widzialem jak gral jakis leszcz ale te filmiki jak zolnieze napieprzaja w snejka z karabinu a ten upada co hwile i wstaje i proboje jakos uciec... ale mu nie wychodzi to mi smutno. Teraz pewnie bedzie jeszcze trudniej pozostac niezauwazonym przez przeciwnikow niz w 3 bo jest ich jeszcze wiecej a walka z przeciwnikami pwnie bedzie wygladac mniej wiecej tak samo... czyli kapa.

Bardzo czekam na RE5 bo RE4 byl poprostu zajebista gra z zajebistym gameplayem, chwala kapkomowi za zmiane serii... Mam nadzieje ze konami tez kiedys diametralnie cos zmieni... nie wiem w jaka strone... ale ze jakos zmieni.. moze jak kiedys kojima naprawde zrobi ostatniego mgsa i palke przejmie ktos inny... no ale to moze mi sie tylko wydaje przestarzale.

HOLY CRAP ! Trzeba będzie przemieniać płytki w pewnym momencie ! Microsoft jest skończony...
Nie chodzi o to czy jest skonczony czy nie... hodzi o to ze mgs rzeczywscie jakby wyszedl to tak jak mowily potki zajmowal by 6 albo i wiecej plyt dvd. Czyli witamy w krainie amigi... raczej watpie aby dla wydawcy wydawanie gier kilkoplytowej bylo czyms wygodnym -a co jak co jak ps3 sie rozkreci to ry beda zajmowaly zajebiscie duzo i moze wtedy rzeczywiscie bedzie duza roznica miedzy xboksem a ps3...

Może na Games Convention w Lipsku też będzie SSBB?
Na tych co byly miesiac temu czy na tych co beda za rok? ;]

To reakcja zadowoloenia cz raczej poirytowania? Mnie tam sonic raczej nie obchodzi ale fajnie ze jest... elegancko pasuje raczej do gry z pokemonami no i fajne jest takie zapozyczenie innej firmy... swiadczy o tym jak wielka jest ta gra... mogliby jeszcze kogos od capcomu wziasc...

Aha ale co do sonica to mam nadzieje ze w grze nie bedzie tej fantastycznej inaczej pisoenki ktora jest w trailerze prezentujacym sonica... Fajnie za to ze zmienia sie w super sayiana ;D
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 03:16:13 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25822 dnia: Października 10, 2007, 03:28:15 pm »
To reakcja zadowoloenia cz raczej poirytowania? Mnie tam sonic raczej nie obchodzi ale fajnie ze jest... elegancko pasuje raczej do gry z pokemonami no i fajne jest takie zapozyczenie innej firmy... swiadczy o tym jak wielka jest ta gra... mogliby jeszcze kogos od capcomu wziasc...

Aha ale co do sonica to mam nadzieje ze w grze nie bedzie tej fantastycznej inaczej pisoenki ktora jest w trailerze prezentujacym sonica... Fajnie za to ze zmienia sie w super sayiana ;D
Raczej reakcja niesamowitego wk*rwienia. Sonic jest chyba jedną z najgorszych postaci jaką kiedykolwiek stworzono. Zresztą z SSB robi się powoli jakiś cholerny MUGEN. Jeszcze trochę a zobaczymy, że jeszcze Megaman jest w SSBB.

A co do tej muzyki to zdziwił byś się, ale niestety większości ludzi się ona podoba (na początku myślałem "O...zajebista muzy..." i  w tym momencie wszedł wokal).

A tak wogóle to Nintendo zamiotło dzisiaj totalnie. Utrata Monster Hunter 3 na PS3 to dla japonii tak jakby stracili MGS4 albo FFXIII, do tego możliwość grania w demka z DS'a na Wii, Wiiware, Pokemon Farm Channel, nowy Final Fantasy DS-exclusive, Fire Emblem na Wii i DS'a, Neo-Geo na VC (czyli że może będzie Metal Slug), Advance Wars na Wii i od cholery innych rzeczy.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #25823 dnia: Października 10, 2007, 03:54:41 pm »
No ten wokal to wlasnie jakis malo smieszny zart...

exclusive FFDS? To jakas osobna gra na DSa bedzie? Czy o cos innego chodzi? Bo ja narazie tylko o Final Fantasy Crystal Chronicles: Little King and the Promise Country (dluzszego tytulu nie bylo... ciekawe jak dlugi jest po japonsu ;/) na wii ware.

Aha kocham zelde :* Przypomnialy mi sie piekne czasy N64 i Ocarina of time... Chrono Cross to chujnia ;D
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 03:55:29 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25824 dnia: Października 10, 2007, 04:02:04 pm »
DB, jeszcze ci powiem, że od dzisiaj stoi teaser site nowego Final Fantasy Crystal Chronicles (jeszcze nie przetłumaczyłem tytułu, ale coś z "małym królem" i "królestwem" jest w tytule). Nie będę mówił ci na jaką konsolę wychodzi, ale powiem tylko, że kosztował będzie 1500 Wii Points heh...

Potem o tym newsa napiszę na głównej, w tej chwili mi się nie chcę.

BTW. Ej Gipsi, weź wróć do redakcji jako newsman, od razu mi lżej na sercu będzie. Ja już się zadeklarowałem, że tłumaczę rzeczy z japońskiego oficjala i z tego sklejam newsy, no ale bez tych twoich czartów i skanlacji z famitsu to już nie to samo.

EDIT:: No to widzę, że to FFCC nowe już nieaktualne, bo mnie Gipsi wyprzedził heh...
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 04:02:57 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25825 dnia: Października 10, 2007, 04:03:29 pm »
Chrono Cross to chujnia ;D
Łał...długo Ci zajęło żeby dojść do tego stwierdzenia...
exclusive FFDS? To jakas osobna gra na DSa bedzie?
Dunno...może być to CC a może co innego. W sumie N podało tylko, że nowy Fajnal na DS'a ma być.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25826 dnia: Października 10, 2007, 04:24:05 pm »
Chrono Cross to chujnia
Sam zes jest chujnia ;o
Jasne ze cena gra role... ja tez o tym doskonale wiem, nie stalem sie nagle bogaczem... mowie jaka role gra cena w przypadku przedmiotu kotry nas wcale nie interesuje... Nie obchodzi mnie ze na przyklad karty jakies dojebane do komputerow stanialy i moge miec teraz fajna grafike na mom kompie bo gry na te platforme smierdza wiec obnizki cen ramow/kart/prockow mnie w plecy jebia :]
Ty tez wczesniej tylko i wylacznie jechales na PS3 -naprawde nie potrafie sobie przypomniec co dobrego powiedziales o ps3... i wychwalales X360. Wiec nie rozumiem jak onizka ceny PS3 moglaby wplynac na twoja decyzje -tym bardziej ze X360 wciaz i tak bedzie tanszy lub mniej wiecej taki sam.
Na SZ moze faktycznie nie, ale na Valhalli, gdzie komentuje newsy dosc regularnie, to zdarzalo mi sie niesmialo szpenac jakies cieple slowko w strone Soniacza i najnowszego PlejStejszon. Z tym, ze wczoraj, czy tam przedwczoraj, jak Sony oglosilo, ze usuwa wersje 60GB moj zapal troche oslabl. Tzn. jesli juz, to i tak kupowalbym 40GB, bo zwisaja mi porty na memorki i wsteczna kompatybilnosc, ale jednak wycofanie 60GB to strzal w stope. I to przez kolano.
anyway jaki jest wasz najwiekszy hit nadhodzacy na ps3?
LittleBigPlanet, MGS4, mialbyc Heavenly Sword, ale ponoc nic specjalnego. Poza tym Uncharted moze byc spoko, ale nie rozumiem overhype'owania tej gry. No i jedna z tych gier, co byly na zakonczenie konferencji na E3, ktorej nazwy nie pamietam :P

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25827 dnia: Października 10, 2007, 07:11:30 pm »
anyway jaki jest wasz najwiekszy hit nadhodzacy na ps3?
Ja mam nadzieję że FF XIII i Versus będą spoko, MGSa nie będę żałował. Sądzę, że w gameplayu najmniej zmian było między 1 a 2 częścią, ale nie znaczy to że 2 stawiam niżej, IMO jest zajebista. 3 jest fajna bo latasz po dżungli, super wygląda CQC, w 4 mogliby zrobić szybsze podrzynanie gardeł. ;] Uważam, że przesadzili trochę z fauną w 3. Ale też trzymam kciuki za Wipeout.
A hitem i bestsellerem na PS3 mógłby być następny God of War ;]
Ale mam nadzieję że przez najbliższe parę lat pojawi się kupa dobrych, nietuzinkowych rpgów. Oby...
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25828 dnia: Października 10, 2007, 07:11:55 pm »
Hm...STEAM jest chyba ładnie jebnięty. Chciałem kupić sobie Orange Box przez STEAM'a. Kosztowało by mnie to 60$ czyli ok. 170zł. Na szczęście odrzucało kartę płatniczą kumpla (nieprawidłowy adres...bullshit). W Ultimie jest Orange Box za 120zł (preorder, bo ofkoz w Eurolandzie wszystko musi później wychodzić). Wybór był oczywisty.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25829 dnia: Października 10, 2007, 07:25:42 pm »
Sonic jest chyba jedną z najgorszych postaci jaką kiedykolwiek stworzono.
Rzeczywiście najgorsza postać z najbardziej gównianej platformówki wszech czasów ...

Miliony fanów mogą się mylić, nieprawdaż ? ;]

Łał ... kupiłem drugą SCPH dziewięćtysięcydwójkę z dwoma dualshockami (już prawie zapomniałem jak zajebiste było ich tworzywo w dotyku). Sam nie wiem po co mi drugi szarak, może włożę do nierdzewnej kapsuły i zakopię, potem sporządzę mapę i wykopię za ileśtamdziesiąt lat i będę ryczał przypominając sobie stare gry. ;]
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 07:42:51 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25830 dnia: Października 10, 2007, 07:38:58 pm »
Rzeczywiście najgorsza postać z najbardziej gównianej platformówki wszech czasów ...

Miliony fanów mogą się mylić, nieprawdaż ? ;]
Oj...przepraszam, że mam własne zdanie. I ofkoz pomijam, że 2/3 tych "fanów" to osoby poniżej 14 roku życia. Stara gwardia odeszła od kiedy utworzono Sonic Team czy jakoś tak.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #25831 dnia: Października 10, 2007, 07:48:05 pm »
Oj...przepraszam, że mam własne zdanie
A niech mnie, czemu sam się do tego nie stosujesz? Gdy nie dawno napisałem że jedna gra rządzi ty napisałeś "Poor boy, how delusional", co było tekstem na poziomie piaskownicy. Lubię taki obiektywizm ;]

Dawno coś nie pisałem do tego tematu...

A z gier na PS3 to może jakąś kontynuacje Ico i SotC, ale nie wiem czy coś takiego jest w planach, tak to w sumie nie widzę aż takich koszących gier.
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 07:58:59 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25832 dnia: Października 10, 2007, 07:56:26 pm »
Oj...przepraszam, że mam własne zdanie. I ofkoz pomijam, że 2/3 tych "fanów" to osoby poniżej 14 roku życia. Stara gwardia odeszła od kiedy utworzono Sonic Team czy jakoś tak.
Dobrze, że chociaż teraz zwróciłeś uwagę na to, że to tylko twoje własne zdanie. ;]
Zresztą to kiedyś fanami niebieskiego jeża, włoskiego hydraulika, pokemonów itd., itd. byli w większości ludzie powyżej 14 roku życia ? Don't make me laugh ;D
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 07:57:12 pm wysłana przez G-1 »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25833 dnia: Października 10, 2007, 08:15:17 pm »
Oj...przepraszam, że mam własne zdanie
A niech mnie, czemu sam się do tego nie stosujesz? Gdy nie dawno napisałem że jedna gra rządzi ty napisałeś "Poor boy, how delusional", co było tekstem na poziomie piaskownicy. Lubię taki obiektywizm ;]
Mój "gives a shit level" nie wzrósł ani trochę. Dalej stoi na 0. Zresztą nie przepadam (żeby nie mówić gorzej) za CC i będę jechał po nim jak będę miał okazję. Poza tym gusta są po to, żeby o nich dyskutować i obrażać innych ;]
A z gier na PS3 to może jakąś kontynuacje Ico i SotC, ale nie wiem czy coś takiego jest w planach, tak to w sumie nie widzę aż takich koszących gier.
Coś ponoć robią.
Zresztą to kiedyś fanami niebieskiego jeża, włoskiego hydraulika, pokemonów itd., itd. byli w większości ludzie powyżej 14 roku życia ?
Ofkoz pomijając fakt, że kiedyś nie było internetów, żeby mogli oni zamieszczać swoje chore fan(f)arty zawierające dwie męskie postacie z Sonic'a robiące obsceniczne akty. Powstawały wtedy zwykłe platformówki, które raczej nie były zbyt łatwe dla kogoś, kogo IQ walczy o miejsce z brudną łyżką i nie posiadały rzeczy, która zrujnowała sporo dobrych tytułów - głębokiej fabuły, która wprowadziła do nich AIDS. Niektóre gry powinny trzymać się od niej z dala. Ale pomijając to wszystko to może wyrobiłem sobie takie a nie inne zdanie o Sonic'u z powodu obecnie spaczonego fanbase'u. I to, że nie ma obecnie żadnej Sonicowej gry, która by nie zawierała Voice Actingu ;/ I to, że ma lipny design.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #25834 dnia: Października 10, 2007, 08:27:32 pm »
Mój "gives a shit level" nie wzrósł ani trochę. Dalej stoi na 0
Trochę za mało na jego podnisienie, poza tym spójrz na swoją niebieską plakietkę z boku ;]
Zresztą nie przepadam (żeby nie mówić gorzej) za CC i będę jechał po nim jak będę miał okazję
Ale nie wpierniczaj się komuś do jego własnego zdania, nazywając go smutnym chłopcem.
Poza tym gusta są po to, żeby o nich dyskutować i obrażać innych ;]
Ace Combat to straszna wujnia, a każdy komu się podoba jest niedorozwojem ;] (chciałem napisać o SSB, ale byłoby mi zarzucone że nie grałem a się wypowiadam ;],w każdym razie zapowiada się na crap i kto będzie chciał w niego grać ten jest normalny inaczej ;])
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 08:30:32 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25835 dnia: Października 10, 2007, 08:37:13 pm »
Ace Combat to straszna wujnia, a każdy komu się podoba jest niedorozwojem ;] (chciałem napisać o SSB, ale byłoby mi zarzucone że nie grałem a się wypowiadam ;])
Noo...AC3 amerykańskie było strasznie lipne, ale niestety...Argument fail'd skoro nie grałeś w żadnego innego. Ja (w przeciwieństwie do Ciebie) przeszedłem każdą grę z serii Chrono (nawet RD), więc moje zdanie jest bardziej wiarygodne niż Twoje.
Zresztą nie przepadam (żeby nie mówić gorzej) za CC i będę jechał po nim jak będę miał okazję
Ale nie wpierniczaj się komuś do jego własnego zdania, nazywając go smutnym chłopcem.
I sense some BAWWWW ! A poza tym nie pamiętam już (bo nie mogę znaleźć wiadomości) czy dawałem znaczek ";]" czy nie. Jeśli nie dawałem to przepraszam, że zapomniałem o uniwersalnym kodzie dla "just kidding", bo wtedy było by to w 100% pewne, że żartuję. A jeśli dałem to przepraszam, ale sam staram się unikać ogólnie emotikonów (poza ";]") i niestety nie wiem teraz jaki jest uniwersalny znaczek na "tylko żartowałem". A to, że CC nie znoszę to chyba rzecz normalna, bo każdy lubi co innego a ja raczej nikomu nie narzucam swojego zdania (jeśli ktoś tak pomyślał to jest chyba nadwrażliwy).
Trochę za mało na jego podnisienie, poza tym spójrz na swoją niebieską plakietkę z boku ;]
A co to ma niby wspólnego z tą dyskusją ? Ja tu tylko sprzątam.

BTW. Długo chcesz to ciągnąć ? Bo nie chce mi się pisać i chyba kończą mi się argumenty.

A tak poza tym...lubię się patrzeć jak się denerwujecie z powodu "bo on obraził moją grę, która jest dla mnie sensem życia i kieruje mnie przez nie" ;]
TAK TO POWYŻEJ TO BYŁ ŻART ! Tzn. oprócz tego, że lubię Was denerwować ;]
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 08:38:51 pm wysłana przez DarkButz »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25836 dnia: Października 10, 2007, 08:44:06 pm »
Zresztą to kiedyś fanami niebieskiego jeża, włoskiego hydraulika, pokemonów itd., itd. byli w większości ludzie powyżej 14 roku życia ?
Ofkoz pomijając fakt, że kiedyś nie było internetów, żeby mogli oni zamieszczać swoje chore fan(f)arty zawierające dwie męskie postacie z Sonic'a robiące obsceniczne akty. Powstawały wtedy zwykłe platformówki, które raczej nie były zbyt łatwe dla kogoś, kogo IQ walczy o miejsce z brudną łyżką i nie posiadały rzeczy, która zrujnowała sporo dobrych tytułów - głębokiej fabuły, która wprowadziła do nich AIDS. Niektóre gry powinny trzymać się od niej z dala. Ale pomijając to wszystko to może wyrobiłem sobie takie a nie inne zdanie o Sonic'u z powodu obecnie spaczonego fanbase'u. I to, że nie ma obecnie żadnej Sonicowej gry, która by nie zawierała Voice Actingu ;/ I to, że ma lipny design.
To już rozumiem ale wcześniej nie rozumiałem tego:
To zdanie trochę się sprzecza z tym co przed chwilą napisałeś. Otóż stworzono jedną z najfajniejszych postaci, a że teraz scena jest jaka jest to już jeża wina. ;]

Btw. Chyba mało w SSB jest postaci które nie zostały narysowane w fanartach w jakichś dziwnych, jednoznacznych sytuacjach. ;] Dziwi mnie że też kogoś rajcuje takie rysowanie wąsatego hydraulika, czy niebieskiego "jeża". ;]

IMO moderator nie musi być tak obiektywny, natomiast wiele więcej tego obiektywizmu oczekuje się od redaktorów. ;P

A jeśli dałem to przepraszam, ale sam staram się unikać ogólnie emotikonów (poza ";]") i niestety nie wiem teraz jaki jest uniwersalny znaczek na "tylko żartowałem".
Tendencja do ";]" wśród forumowej gawiedzi się utrzymuje. Ale to zależy od usera, Gipsi używa ";]" i ";/" i mi to nie przeszkadza, niech se każdy używa czego chce ! (oj, znowu pewnie wyjdzie dyskusja podobna do tej ostatniej o używkach). ;] Tant np. używa "hehe" ale nawet jak nie użyje to nie zawsze jego wypowiedź jest niepoważna i taka pół żartem pół serio i da się to wyczuć dosyć łatwo, bo zrozumieć go jest łatwo ponieważ czytelnie pisze i nie chodzi mi o drukowane litery.
« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 09:01:54 pm wysłana przez G-1 »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25837 dnia: Października 10, 2007, 08:50:09 pm »
To zdanie trochę się sprzecza z tym co przed chwilą napisałeś. Otóż stworzono jedną z najfajniejszych postaci, a że scena jest jaka jest to już jeża wina. ;]
A doczytałeś końcowy fragment gdzie napisałem "I to, że nie ma obecnie żadnej Sonicowej gry, która by nie zawierała Voice Actingu ;/ I to, że ma lipny design." ?
Btw. Chyba mało w SSB jest postaci które nie zostały narysowane w fanartach w jakichś dziwnych, jednoznacznych sytuacjach. ;] Dziwi mnie że też kogoś rajcuje takie rysowanie wąsatego hydraulika, czy niebieskiego "jeża". ;]
Owszem, ale Sonic ma chyba najbardziej upośledzony fanbase. Dowodem jest chociażby devianTART. Nie chce mi się wklejać linków, ale wystarczy LURK MOAR tutaj : http://www.encyclopediadramatica.com/DevianTART na samym dole w dziale Fucktards.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #25838 dnia: Października 10, 2007, 08:54:41 pm »
Noo...AC3 amerykańskie było strasznie lipne, ale niestety...Argument fail'd skoro nie grałeś w żadnego innego. Ja (w przeciwieństwie do Ciebie) przeszedłem każdą grę z serii Chrono (nawet RD), więc moje zdanie jest bardziej wiarygodne niż Twoje.
Grałem też w dwójkę, nie wiem skąd pomysł że "tylko" w AC3 jak chyba nigdzie o tym nie pisałem.
A to, że CC nie znoszę to chyba rzecz normalna, bo każdy lubi co innego a ja raczej nikomu nie narzucam swojego zdania (jeśli ktoś tak pomyślał to jest chyba nadwrażliwy).
Ja nadwrażliwy? nah.
A tak poza tym...lubię się patrzeć jak się denerwujecie z powodu "bo on obraził moją grę, która jest dla mnie sensem życia i kieruje mnie przez nie" ;]
<crying>
BTW. Długo chcesz to ciągnąć ? Bo nie chce mi się pisać i chyba kończą mi się argumenty.
Ja mam ich jeszcze parę, ale mogę skończyć ;]
IMO moderator nie musi być tak obiektywny, natomiast wiele więcej tego obiektywizmu oczekuje się od redaktorów. ;P
Why? I w jakim sensie?
Tendencja do ";]" wśród forumowej gawiedzi się utrzymuje. Ale to zależy od usera, Gipsi używa ";]" i ";/" i mi to nie przeszkadza, niech se każdy używa czego chce ! (oj, znowu pewnie wyjdzie dyskusja podobna do tej ostatniej o używkach). ;] Tant np. używa "hehe" ale nawet jak nie użyje to nie zawsze jego wypowiedź jest niepoważna i taka pół żartem pół serio i da się to wyczuć dosyć łatwo, bo zrozumieć go jest łatwo ponieważ czytelnie pisze i nie chodzi mi o drukowane litery
Zauważyłem że Gipsi przestał ostatnio używać ";]", a zastąpił ":]", Tant, używa też często "heh" i "wielokropków" mi się ostatnio spodobała emota "X3" i chyba zacznę jej używać.
Nudzi mi się i nie mam ciekawszych tematów do pisania.

« Ostatnia zmiana: Października 10, 2007, 09:12:25 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25839 dnia: Października 10, 2007, 09:17:25 pm »