No czekaj niech pomysle. A juz wiem. Zajebiscie duzo. Bo zaplacic 1500, czy 1600 zlotych, a zaplacic 2000 to dla mnie spora roznica. W przeciwienstwie do niektorych nie robilem przez wakacje w Anglii na zmywaku, czy w innym kebab-barze ;]
Jasne ze cena gra role... ja tez o tym doskonale wiem, nie stalem sie nagle bogaczem... mowie jaka role gra cena w przypadku przedmiotu kotry nas wcale nie interesuje... Nie obchodzi mnie ze na przyklad karty jakies dojebane do komputerow stanialy i moge miec teraz fajna grafike na mom kompie bo gry na te platforme smierdza wiec obnizki cen ramow/kart/prockow mnie w plecy jebia :]
Ty tez wczesniej tylko i wylacznie jechales na PS3 -naprawde nie potrafie sobie przypomniec co dobrego powiedziales o ps3... i wychwalales X360. Wiec nie rozumiem jak onizka ceny PS3 moglaby wplynac na twoja decyzje -tym bardziej ze X360 wciaz i tak bedzie tanszy lub mniej wiecej taki sam.
Gry wciaz przemawiaja za X360, ale ja next-gena kupuje zima (grudzien/styczen) bo raczej w pazdzierniku mi sie nie uda i po swietach wiele sie moze zmienic, bo MS swoje asy wyrzucil na stol jeszcze przed okresem bozonarodzeniowym, a Sony wciaz ma je w rece, wiec kto wie, czy czegos nie zdzialaja na froncie softwarowym.
No w sumie to teraz ladnie wtlumaczyles... czyli jesli jeszcze jakies spoko zostana ogloszone gry to wtedy bedziesz sie zastanawial bardziej... anyway jaki jest wasz najwiekszy hit nadhodzacy na ps3? Bo w sumie wszyscy sie jaraja mgsem.... dla mnie FFXIII i Versus XIII. MGS mnie nie grzeje ni huy... fabula pewnie bedzie swietna, ale game pley? Szczerze watpie... Wiecie ja jestem fanem MGS od wielu lat jedynke przeszedlem z 4-5 razy, dwojke z poltorej... trojki jeszcze nie.... fabula tam jest swietna ale gamepley to porazka -mgs sie zestarzalo to juz nie to samo. Niesamowicie zaluje ze pierw gralem w Resident Evil 4 pozniej w MGS3 - to byly hity tego samego roku -2 jedne z najlepszych gier 128 bitowej generacji... RE4 zmiazdzyl gamepleyem mgsa... mgs jest kwadratowy i meczacy. Jak widzialem filmiki zgamepleyu mgs4 to neistety wciaz taki jest... moze poprostu widzialem jak gral jakis leszcz ale te filmiki jak zolnieze napieprzaja w snejka z karabinu a ten upada co hwile i wstaje i proboje jakos uciec... ale mu nie wychodzi to mi smutno. Teraz pewnie bedzie jeszcze trudniej pozostac niezauwazonym przez przeciwnikow niz w 3 bo jest ich jeszcze wiecej a walka z przeciwnikami pwnie bedzie wygladac mniej wiecej tak samo... czyli kapa.
Bardzo czekam na RE5 bo RE4 byl poprostu zajebista gra z zajebistym gameplayem, chwala kapkomowi za zmiane serii... Mam nadzieje ze konami tez kiedys diametralnie cos zmieni... nie wiem w jaka strone... ale ze jakos zmieni.. moze jak kiedys kojima naprawde zrobi ostatniego mgsa i palke przejmie ktos inny... no ale to moze mi sie tylko wydaje przestarzale.
HOLY CRAP ! Trzeba będzie przemieniać płytki w pewnym momencie ! Microsoft jest skończony...
Nie chodzi o to czy jest skonczony czy nie... hodzi o to ze mgs rzeczywscie jakby wyszedl to tak jak mowily potki zajmowal by 6 albo i wiecej plyt dvd. Czyli witamy w krainie amigi... raczej watpie aby dla wydawcy wydawanie gier kilkoplytowej bylo czyms wygodnym -a co jak co jak ps3 sie rozkreci to ry beda zajmowaly zajebiscie duzo i moze wtedy rzeczywiscie bedzie duza roznica miedzy xboksem a ps3...
Może na Games Convention w Lipsku też będzie SSBB?
Na tych co byly miesiac temu czy na tych co beda za rok? ;]
Moja reakcja na dzisiejszy apdejt na Smash Bros Dojo :
To reakcja zadowoloenia cz raczej poirytowania? Mnie tam sonic raczej nie obchodzi ale fajnie ze jest... elegancko pasuje raczej do gry z pokemonami no i fajne jest takie zapozyczenie innej firmy... swiadczy o tym jak wielka jest ta gra... mogliby jeszcze kogos od capcomu wziasc...
Aha ale co do sonica to mam nadzieje ze w grze nie bedzie tej fantastycznej inaczej pisoenki ktora jest w trailerze prezentujacym sonica... Fajnie za to ze zmienia sie w super sayiana