Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3268137 razy)

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25560 dnia: Września 06, 2007, 07:51:07 pm »
witamy w Polsce, kraju miodem i mlekiem płynącym, pełnym miłosierdzia, tolerancji i dobrych uprzejmych i kulturalnych ludzi. a jak coś nie pasuje to wypier.... ;p
Mieszkam w Polsce od urodzenia i nigdy nie kryłem się z tym, że nie bardzo wierzę w IHWH i nigdy nie zostałem potraktowany jak trędowaty. Wyborcza po prostu sięgnęła, po raz kolejny bruku.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25561 dnia: Września 06, 2007, 07:55:16 pm »
World of Warcraft podobno jest zarąbisty... ale ja nie sprawdzę, jestem zdecydowanie na nie, jeżeli chodzi o MMORPG. Nie chodzi o to, że mnie te gry nie bawią, wprost przeciwnie. Przypuszczam, że jakbym zaczął grać, to mogłyby mnie zacząć bawić zbyt bardzo i bym miał jeszcze mniej czasu na cokolwiek heh.
Chodz tant zagraj z nami ;] bedziesz miał itemy na start i pomoc w questach ;]
Taką samą jaką ja miałem w Ragnarok Online ? Zerową czyli że ?
Mieszkam w Polsce od urodzenia i nigdy nie kryłem się z tym, że nie bardzo wierzę w IHWH i nigdy nie zostałem potraktowany jak trędowaty. Wyborcza po prostu sięgnęła, po raz kolejny bruku.
Same with me. Na początku mama mi mówiła rzeczy w stylu "nie gadaj głupot", ale nic poważniejszego, wkońcu dała spokój i jeszcze sama mi napisała zwolnienie z religii.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #25562 dnia: Września 06, 2007, 08:35:56 pm »
Ziomki wrocilem do kraju... nie bede wam tutaj pisal wywodow i innych cieplych wrazen... napisze tylko: Jaki ten kraj jest kur*a smutny.
Rozumicie... nie bylo mnie prawie 6 miesiecy tutaj, ostatni miesiac chodzilem caly podekscytowany ze wracam, nie moglem sie doczekac... no ale kur*a ten kraj jest zjebany na maksa, ludzie sa tak jebnieci  chamscy ze lah... wogole pol roku musialo mnie tu nie byc aby zauwazyc ze nasz kraj naprawde jest w chu* dresem kwitnacy...

Anyway ja nie o tym... Butzu next week jakos wbijam do ciebe z wiilotem i padem do game cube'a zeby cie zmiazdzyc w SSB no ijakims cieplym dvdkiem tak co by sobie w hu* romow na DSa nagrac, ale to jakos sie ugadamy w weekend albo w poniedzialek jak sobie zainstauje w koncu GG :]

Maaaaj diiirest orfelija der ar thiiingz aj neeeveer toooooold ju!

Mam 1 tom Death Note! :D Jupi :D Szkoda ze go pewnie nie przeczytam przez pol roku... dopiero jak sie na jakiegos kolosa bede mial uczyc to pewnie bede sie przekrecal i z nudow zamiast sie uczyc to go przeczytam ;/
« Ostatnia zmiana: Września 06, 2007, 08:36:30 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25563 dnia: Września 06, 2007, 08:38:23 pm »
Zatrzymania mają podobać się nie sądom, a społeczeństwu. Jacek Kurski FTW!

O Gipsi. Wreszcie jakis pozytywny akcent w tym kraju  ;)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25564 dnia: Września 06, 2007, 08:41:55 pm »
ej Gipsi Gipsi... będziesz nam newsy pisał znowu? Bo kurde jakieś takie smutne są bez ciebie...

BTW. Chiefu odezwij się do mnie na GG, bo jakoś wczoraj do ciebie napisałem, a ty albo masz wyłączone GG albo mnie zignorowałeś...
« Ostatnia zmiana: Września 06, 2007, 08:42:39 pm wysłana przez Tantalus »

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #25565 dnia: Września 06, 2007, 08:52:28 pm »
World of Warcraft podobno jest zarąbisty... ale ja nie sprawdzę, jestem zdecydowanie na nie, jeżeli chodzi o MMORPG. Nie chodzi o to, że mnie te gry nie bawią, wprost przeciwnie. Przypuszczam, że jakbym zaczął grać, to mogłyby mnie zacząć bawić zbyt bardzo i bym miał jeszcze mniej czasu na cokolwiek heh.
huh? ja w ragnaroka grałem 2 dni z marvem i grzybem, potem stwierdzilem ze to głupie i nudne poszedłem grac w cos innego , pozatym mi juz smog pomógł na starcie zarówno kasa jak i itemami bo wie ze jest to dla niego opłacalne bo na mx lv on bedzie tez potrzebował mojej pomocy

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25566 dnia: Września 06, 2007, 09:09:41 pm »
huh? ja w ragnaroka grałem 2 dni z marvem i grzybem, potem stwierdzilem ze to głupie i nudne poszedłem grac w cos innego , pozatym mi juz smog pomógł na starcie zarówno kasa jak i itemami bo wie ze jest to dla niego opłacalne bo na mx lv on bedzie tez potrzebował mojej pomocy
Ragnarok był fajny, co nie Smogu? ;>

WoW sux, w sumie chyba kupuję FF XI ..hm ..

Anyway ja nie o tym... Butzu next week jakos wbijam do ciebe z wiilotem i padem do game cube'a zeby cie zmiazdzyc w SSB no ijakims cieplym dvdkiem tak co by sobie w hu* romow na DSa nagrac, ale to jakos sie ugadamy w weekend albo w poniedzialek jak sobie zainstauje w koncu GG :]

a ten, zgadamy się kiedyś w trójkę? ;> or somfin' ? ;]

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25567 dnia: Września 06, 2007, 09:49:04 pm »
Rozumicie... nie bylo mnie prawie 6 miesiecy tutaj, ostatni miesiac chodzilem caly podekscytowany ze wracam, nie moglem sie doczekac... no ale kur*a ten kraj jest zjebany na maksa, ludzie sa tak jebnieci  chamscy ze lah... wogole pol roku musialo mnie tu nie byc aby zauwazyc ze nasz kraj naprawde jest w chu* dresem kwitnacy...
Jakże często to słyszę :) Ponoć w Szkotlen, skąd wróciła moja znajoma, wszyscy są wiecznie uśmiechnięci i na ulicy jeno "heroł/heroł/hellou/helau/hellał".

A tak w ogóle, to kto ty jesteś?

BTW. Chiefu odezwij się do mnie na GG, bo jakoś wczoraj do ciebie napisałem, a ty albo masz wyłączone GG albo mnie zignorowałeś...
Mam wyłączone wieczorami, gdyż moje gg jest zarejestrowane na nieletną dziewczynkę i boje się zboczeńców grasujących po nocach na gje-gje.

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25568 dnia: Września 06, 2007, 10:19:05 pm »
Ziomki wrocilem do kraju... nie bede wam tutaj pisal wywodow i innych cieplych wrazen... napisze tylko: Jaki ten kraj jest kur*a smutny.
Ej, może to Ty jesteś tym megaziomem z megaanglii, którego tekst Chief zamieścił ? ;]
To by się zajebiście zgadzało, bo akurat moja klasa jedzie na wycieczkę w przyszłym tygodniu (środa-piątek), więc będę miał wtedy czas. A z ROM'ami może być chujnia, bo mam jedynie spatchowane już pod SuperCard'a. Jedyne co mi zostało to Luminous Arc, Star Fox Command i Heroes of Mana. Ale jak chcesz to podaj mi jakieś tytuły a ja je pościągam. U mnie to kwestia paru minut ;]
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25569 dnia: Września 06, 2007, 11:13:16 pm »
Jakie plany na jutro, moje drogie panie i drodzy panowie?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25570 dnia: Września 06, 2007, 11:15:14 pm »
do szkoły idziem panie

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25571 dnia: Września 07, 2007, 01:53:16 am »
do szkoły idziem panie
kto idzie, ten idzie ;p jam siem przygotowujem dom egzaminum na poniedzialek ;f o 10 mam wstepny na UMK na językoznawstwo ;f
Kame Hame Ha

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #25572 dnia: Września 07, 2007, 12:47:38 pm »
jezykoznastwo jezyka polskiego chyba ;f

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25573 dnia: Września 07, 2007, 04:42:51 pm »
HOLY SHIT !

"Super Smash Bros. Brawl: Main Theme" (2:03)

Lyrics Supervisor    :     Masahiro Sakurai
Lyric Translation    :     Taro Yamashita
Composition Supervisor    :     Nobuo Uematsu
Arrangement Supervisor    :     Shogo Sakai
Conductor    :     Taizo Takemoto
Soprano    :    Oriko Takahashi
Tenor    :     Ken Nishikiori

Smash Bros nie musi być już grą...
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25574 dnia: Września 07, 2007, 04:49:11 pm »
o 10 mam wstepny na UMK na językoznawstwo ;f
Martwi mnie nieobecność smoga na forum.

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #25575 dnia: Września 07, 2007, 05:09:25 pm »
Są tylko 2 możliwosci dostał sie i schlał sie albo nie dostał sie i sie schlał

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25576 dnia: Września 07, 2007, 08:37:42 pm »
Są tylko 2 możliwosci dostał sie i schlał sie albo nie dostał sie i sie schlał

tam chyba pisalo - do egzaminu na poniezialek ;f nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem ;p

dzis cały dzien przygotowan a także czekanie na wyniku z UKW z Bydgoszczy. powinny juz byc ;/
Kame Hame Ha

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25577 dnia: Września 07, 2007, 09:48:58 pm »
Oglądał ktoś Tajemnicę twierdzy szyfrów?
Boże, co za drewniana gra aktorska. Nie ma mowy o porównywaniu tego ze Stawką, a co dopiero ze Stirlitzem.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25578 dnia: Września 08, 2007, 12:47:56 am »
Eh całe te squarezonki... przypomniało mi się coś, kiedy właśnie zobaczyłem swój losowy shout... ;/
Cóż za przypadek heh
« Ostatnia zmiana: Września 08, 2007, 12:48:33 am wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #25579 dnia: Września 08, 2007, 01:04:26 am »
Co do SquareZonek 2007 - wstrzymac sie z glosami panowie. Jestem w trakcie pisania dwoch symfonicznych kawalkow. Jeden to spokojne, smutne solo skrzypcowe do akampaniamentu calej sekcji smyczkow , drugi natomiast to cos potezniejszego na motywie mojej krociotkiej fugi, ktora wrzucilem jakis czas temu... Poczatek i srodek uspokajajacy, "mistyczny", ale potem sie bedzie dzialo ;] W mojej glowie brzmi to jakos na ksztalt "Liberi Fatali" czy innego "Divinity I" Nobuo, wiec mocno i wgniatajaco ;] A jak (i czy wogole) mi sie to uda wszystko przelac na nuty, to sie okaze ;]. Do 30 wrzesnia w kazdym razie MUSZE je skonczyc, wiec zaraz wrzucam i "Najznamienitszego artyste" mam w kieszeni ;]
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"