Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3265296 razy)

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25260 dnia: Sierpnia 18, 2007, 12:12:09 am »
Mam ... własnymi rękami zarobiony, stuhercowy, dwudziesto - dziewięcio calowy telewizor samsunga, do którego kabel komponent mogę podłączyć.
Idę grać w snejka, możliwe że też będę rzadziej odświeżał stronę główną razem z wami, przez jakiś czas. ;]
Nie ma sprawy. Poodświeżamy za ciebie.
Cholera 14 dni ... wiecie co to znaczy ? serwis, wymiana, ew. zwrot kasy, okazało się że 100 herzowy tv ma problemy z wyświetlaniem dynamicznych obrazów i zostają po nich smugi, gorzej niż w niektórych LCD, w skrócie wygląda to tak, że jak jedzie Kubica to tuż za nim widać drugiego tylko trochę słabiej widocznego. Ewidentnie uszkodzony egzemplarz. LCD nie kupię bo jeszcze nie mam PS3 (i nie będę mieć raczej chyba, że w chipsach znajdę [ale nawet wtedy bym sprzedał ;f ]) a do innych konsol nie jest potrzebne (XO nie liczę bo to tylko biała cegła), zresztą LCD doskonałe jeszcze nie są i te tańsze są trochę wolne, zresztą w ciągu kilku miesięcy mogą stanieć o 1/4 ;]
Ale dobra może od razu umówmy się tak: jak nagle przestaniecie mnie widywać to każdy raz dziennie niech odświeży stronę główną forum.
"To jak, pomożecie ?" X]
Ja już teraz odświeżam za W_w. ;] (i nie pytajcie ku**a kto to jest)

Czy to ze ma 100 hercow czy czegos tam to znaczy ze jest hd ready i gry na x360 tudziez ps3 beda na niego wygladaly dojebanie czy z kapy jak teledyski dżejrockowcow na jutube?
To znaczy, chodzi mi o tv kineskop. Ten chodzi w PAL, NTSC i SECAM, jakbym mówił o HD ready to bym napisał 720p ;]
I taka rada dla potomnych, żeby przed kupmen tv sprawdzali baaardzo dokładnie (zwłaszcza jeśli ma służyć również do gier) jak idzie wyświetlanie ruchomych obrazów, im szybszych tym lepiej i czy nie zostają za nimi smugi a obraz się rozmazuje, i efektu "Kubica goni Kubicę" ;]
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2007, 12:23:42 am wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25261 dnia: Sierpnia 18, 2007, 12:22:38 am »
Ja już teraz odświeżam za W_w. ;] (i nie pytajcie ku**a kto to jest)
Ktoś ma z nim wogóle jeszcze jakikolwiek kontakt ?
zresztą LCD doskonałe jeszcze nie są
Paskudny obraz jest paskudny.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25262 dnia: Sierpnia 18, 2007, 12:27:56 am »
Zależy też od typu i marki, ale sprecyzuj nieco, zwłaszcza jeśli korzystałeś z jakiegoś konkretnego do grania przez co najmniej kilka godzin. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25263 dnia: Sierpnia 18, 2007, 12:32:47 am »
Zależy też od typu i marki, ale sprecyzuj nieco, zwłaszcza jeśli korzystałeś z jakiegoś konkretnego do grania przez co najmniej kilka godzin. ;]
Obraz wygląda jakby był jednym, długim gifem (jakościowo).
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25264 dnia: Sierpnia 18, 2007, 12:39:38 am »
Obraz wygląda jakby był jednym, długim gifem (jakościowo).
<ziew> ja nie narzekam na jakość obrazu (hint: w TV oglądam tylko mecze, tak to gram)

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25265 dnia: Sierpnia 18, 2007, 12:52:45 am »
Po rozbieżności zdań widać, że macie inne tv, więc napiszcie dokładnie jaki model lub markę posiadacie, może, chociaż.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25266 dnia: Sierpnia 18, 2007, 01:00:04 am »
Po rozbieżności zdań widać, że macie inne tv, więc napiszcie dokładnie jaki model lub markę posiadacie, może, chociaż.
Sol na Fól&tró HD :P a tak na poważnie, u siebie w pokoju ma kineskopowca (chyba, że se kupił :P), ja mam Samsunga, o takiego: http://www.ceneo.pl/292175 (chyba ten model :P)

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
« Odpowiedź #25267 dnia: Sierpnia 18, 2007, 09:16:16 am »

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25268 dnia: Sierpnia 18, 2007, 10:55:27 am »
http://gry.onet.pl/3344,1,galeria_detal.html

:P
Soul Calibur z dobrej bijatyki przekształca się w jedną z tych gier, w których rolę główną gra biust.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25269 dnia: Sierpnia 18, 2007, 10:59:23 am »
http://gry.onet.pl/3344,1,galeria_detal.html

:P
Soul Calibur z dobrej bijatyki przekształca się w jedną z tych gier, w których rolę główną gra biust.
dlatego najlepszy jest Soul Blade/Soul Calibur na DCka, gdzie jedynie wielkie cycki miała Taki

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #25270 dnia: Sierpnia 18, 2007, 11:13:41 am »
Czekajcie... czy ja dobrze rozumiem? To jezeli postacie maja wieksze cycki to znaczy ze gra jest gorsza? ;/ Soul Blade jest lepsze od SC2  bo dziewczyny maja mniejsze cycki... no niezly kwas no :]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25271 dnia: Sierpnia 18, 2007, 11:18:40 am »
Czekajcie... czy ja dobrze rozumiem? To jezeli postacie maja wieksze cycki to znaczy ze gra jest gorsza? ;/ Soul Blade jest lepsze od SC2  bo dziewczyny maja mniejsze cycki... no niezly kwas no :]
nie, nie dlatego ;p to jeden z mniejszych powodów, dla mnie SB jest lepszy, bo ma zajebisty tryb Edge Master, jest Li Long. Zajebiste intro i takie tam ;], poza tym, jakoś nie lubię takich cycków o rozmiarze XXXXL ;]

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25272 dnia: Sierpnia 18, 2007, 11:22:06 am »
...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #25273 dnia: Sierpnia 18, 2007, 11:29:00 am »
...
...?...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25274 dnia: Sierpnia 18, 2007, 01:09:00 pm »
...
...?...
...!...

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25275 dnia: Sierpnia 18, 2007, 01:09:00 pm »
Nie, ale jak robią z postaci Pamelę Anderson to jest to w ch*j głupie. Po co komu wogóle taki zabieg i po co robić z Soul Calibura kolejnego Dead or Alive ? Czy ta gra jest zła bez dużych cycków ? A jeśli komuś się podoba gra, bo baby mają cyce większe od swoich głów to raczej znaczy, że najwyższa pora dorosnąć.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25276 dnia: Sierpnia 18, 2007, 01:13:11 pm »
Nie, ale jak robią z postaci Pamelę Anderson to jest to w ch*j głupie. Po co komu wogóle taki zabieg i po co robić z Soul Calibura kolejnego Dead or Alive ? Czy ta gra jest zła bez dużych cycków ? A jeśli komuś się podoba gra, bo baby mają cyce większe od swoich głów to raczej znaczy, że najwyższa pora dorosnąć.
Wyciekły skriny z Soul Calibura 7. To będzie dopiero hicior. Zapowiadana jest kolejna część w której piersi będą rozmiarów planet.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2007, 01:13:58 pm wysłana przez Chief Roberts »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25277 dnia: Sierpnia 18, 2007, 01:14:42 pm »
Wyciekły skriny z Soul Calibura 7. To będzie dopiero hicior. Zapowiadana jest kolejna część w której piersi będą rozmiarów planet.

Za małe ;/ Nie kupuję ;/
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
« Odpowiedź #25278 dnia: Sierpnia 18, 2007, 01:45:48 pm »
Jest tylko jedna rzecz, której przy aktywności fizycznej nie przeszkadzaja duże piersi ;)
W większości dyscyplin sportowych (również w sztukach walki) duże piersi są raczej utrudnieniem. Podobno nawet amazonki obcinały sobie jedną pierś, bo przeszkadzała...

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25279 dnia: Sierpnia 18, 2007, 02:27:08 pm »
http://www.allegro.pl/item226229792_sega_dreamcast_hkt_3030.html
Skoro nie wystawia gier, to po co daje ich foto? Lol

A tak swoją drogą nie ma sensu już DC kupować, podobnie jak PSX. W przypadku tej drugiej emulaca jest lepszym wyjściem niż granie.

http://www.allegro.pl/item226252860__shenmue_od_1_zl_.html
Co za debil. Od 1zł tylko ze dał cenę minimalną.

http://www.allegro.pl/item224089056_suknia_slubna_i_surdut_meski_plus_dodatki.html
Jak to dobrze ze przeczytałem komentarze kolesia :D Ciekawe co on sobie myśli.

http://www.allegro.pl/item224484086_kazik_spalam_sie_cd_wznowien_nie_bedzie_.html
Ale można kasę zrobić.

http://www.allegro.pl/item223883573_kazik_spalaj_sie_cd.html
 :o
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2007, 02:39:29 pm wysłana przez Chief Roberts »