Mam ... własnymi rękami zarobiony, stuhercowy, dwudziesto - dziewięcio calowy telewizor samsunga, do którego kabel komponent mogę podłączyć.
Idę grać w snejka, możliwe że też będę rzadziej odświeżał stronę główną razem z wami, przez jakiś czas. ;]
Nie ma sprawy. Poodświeżamy za ciebie.
Cholera 14 dni ... wiecie co to znaczy ? serwis, wymiana, ew. zwrot kasy, okazało się że 100 herzowy tv ma problemy z wyświetlaniem dynamicznych obrazów i zostają po nich smugi, gorzej niż w niektórych LCD, w skrócie wygląda to tak, że jak jedzie Kubica to tuż za nim widać drugiego tylko trochę słabiej widocznego. Ewidentnie uszkodzony egzemplarz. LCD nie kupię bo jeszcze nie mam PS3 (i nie będę mieć raczej chyba, że w chipsach znajdę [ale nawet wtedy bym sprzedał ;f ]) a do innych konsol nie jest potrzebne (XO nie liczę bo to tylko biała cegła), zresztą LCD doskonałe jeszcze nie są i te tańsze są trochę wolne, zresztą w ciągu kilku miesięcy mogą stanieć o 1/4 ;]
Ale dobra może od razu umówmy się tak: jak nagle przestaniecie mnie widywać to każdy raz dziennie niech odświeży stronę główną forum.
"To jak, pomożecie ?" X]
Ja już teraz odświeżam za W_w. ;] (i nie pytajcie ku**a kto to jest)
Czy to ze ma 100 hercow czy czegos tam to znaczy ze jest hd ready i gry na x360 tudziez ps3 beda na niego wygladaly dojebanie czy z kapy jak teledyski dżejrockowcow na jutube?
To znaczy, chodzi mi o tv kineskop. Ten chodzi w PAL, NTSC i SECAM, jakbym mówił o HD ready to bym napisał 720p ;]
I taka rada dla potomnych, żeby przed kupmen tv sprawdzali baaardzo dokładnie (zwłaszcza jeśli ma służyć również do gier) jak idzie wyświetlanie ruchomych obrazów, im szybszych tym lepiej i czy nie zostają za nimi smugi a obraz się rozmazuje, i efektu "Kubica goni Kubicę" ;]