Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3265016 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25280 dnia: Sierpnia 18, 2007, 06:09:15 pm »
http://www.allegro.pl/item226229792_sega_dreamcast_hkt_3030.html
Skoro nie wystawia gier, to po co daje ich foto? Lol

Bo jemu chodzi o to ze nie wystawia ich osobno bo sa piratami... dlatego ich nie sprzedaje z osobna tylko dodaje do zestawu z konsola.

Nie, ale jak robią z postaci Pamelę Anderson to jest to w ch*j głupie. Po co komu wogóle taki zabieg i po co robić z Soul Calibura kolejnego Dead or Alive ? Czy ta gra jest zła bez dużych cycków ?
Pewnie zla nie jest... ale z duzymi cyckami gorsza tez na pewno nie bedzie, a dzieki temu moze sie sprzedac troche lepiej. Gry kierowane sa przede wszystkim do mlodziezy a ta leci na cycki... wiec jesli mlodziez leci na cycki to mozliwe tez ze poleci na nowego SC... dajmy na to jest sobie maciek16 z czata na onecie... maciek ma konsole X-Box i w przerwie miedzy ogladaniem nagich fotek kolezanek z czatu lubi sobie zagrac, nie kupuje zbyt wielu gier bo nie jest hardcorowym graczem, mia wybor aby kupic sobie jedna bijatyke... slyszal ze najlepsze bijatyki na xa to dead or alive i soul calibur... ze jest mlodym masturbantem to postanowil zakupic dead or alive bo przyciagnely go cyckich ktorych w SC byla znikoma ilosc.... teraz wraz z nowym soulem i jeszcze nowszymi cyckami bohaterek maciek16 dluzej sie zastanowi niz wybierze nowa gre... To jest komercja, to jest chwyt ktory ma za zadanie przyciagnac jeszcze wiecej klientow do tej serii... cycki przyciagna paru chlopakow, a nie odstrasza raczej fanow seri... jesli gra bedzie tak samo dobra to i tak sie sprzeda, nawet z wiekszymi cyckami (a raczej dzieki nim jeszcze bardziej :]).

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25281 dnia: Sierpnia 18, 2007, 06:25:04 pm »
Pewnie zla nie jest... ale z duzymi cyckami gorsza tez na pewno nie bedzie, a dzieki temu moze sie sprzedac troche lepiej. Gry kierowane sa przede wszystkim do mlodziezy a ta leci na cycki... wiec jesli mlodziez leci na cycki to mozliwe tez ze poleci na nowego SC... dajmy na to jest sobie maciek16 z czata na onecie... maciek ma konsole X-Box i w przerwie miedzy ogladaniem nagich fotek kolezanek z czatu lubi sobie zagrac, nie kupuje zbyt wielu gier bo nie jest hardcorowym graczem, mia wybor aby kupic sobie jedna bijatyke... slyszal ze najlepsze bijatyki na xa to dead or alive i soul calibur... ze jest mlodym masturbantem to postanowil zakupic dead or alive bo przyciagnely go cyckich ktorych w SC byla znikoma ilosc.... teraz wraz z nowym soulem i jeszcze nowszymi cyckami bohaterek maciek16 dluzej sie zastanowi niz wybierze nowa gre... To jest komercja, to jest chwyt ktory ma za zadanie przyciagnac jeszcze wiecej klientow do tej serii... cycki przyciagna paru chlopakow, a nie odstrasza raczej fanow seri... jesli gra bedzie tak samo dobra to i tak sie sprzeda, nawet z wiekszymi cyckami (a raczej dzieki nim jeszcze bardziej :]).
To niech se maciek kupi Battle Raper, a gry w których zostało choć jeszcze trochę normalności, zostawi prawdziwym graczom. Tomb Raider źle skończył przez coraz to większy biust Lary w każdej części tak skończy i Soul Calibur. DoA to zaś produkt wyłącznie piersiasty (nie wiem po co pojawiają się tam faceci).

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #25282 dnia: Sierpnia 18, 2007, 07:02:39 pm »
Podobno nawet amazonki obcinały sobie jedną pierś, bo przeszkadzała...
W strzelaniu z łuku ;p

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25283 dnia: Sierpnia 18, 2007, 07:46:17 pm »
W strzelaniu z łuku ;p
I ew. do rzucania dzidą

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25284 dnia: Sierpnia 18, 2007, 07:49:19 pm »
W strzelaniu z łuku ;p
I ew. do rzucania dzidą
hmm... ;)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25285 dnia: Sierpnia 18, 2007, 10:33:44 pm »
:O
Dostałem mail z przeszłości !
http://img156.imageshack.us/img156/6799/fyootarnm2.png

How do I fixed SZ ?
http://img156.imageshack.us/img156/4495/iamerrordr4.png
Wyskakuje mi to za każdym razem jak chcę wysłać wiadomość.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2007, 10:38:03 pm wysłana przez DarkButz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #25286 dnia: Sierpnia 18, 2007, 10:55:55 pm »
ZOMG!
Bede mial perke ;]
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25287 dnia: Sierpnia 18, 2007, 10:57:13 pm »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25288 dnia: Sierpnia 18, 2007, 10:57:48 pm »
W strzelaniu z łuku ;p
I ew. do rzucania dzidą
hmm... ;)
każdy interpretuje po swojemu xD

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25289 dnia: Sierpnia 18, 2007, 11:11:48 pm »
W strzelaniu z łuku ;p
I ew. do rzucania dzidą
hmm... ;)
A czy ja coś napisałem? Ja w tym nie widzę nic sprośnego.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25290 dnia: Sierpnia 18, 2007, 11:52:16 pm »
W strzelaniu z łuku ;p
I ew. do rzucania dzidą
hmm... ;)
ja też, raczej brutalnego :P nie chciałbym być 'przeszyty' dzidą...

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #25291 dnia: Sierpnia 19, 2007, 12:40:35 am »
W strzelaniu z łuku ;p
I ew. do rzucania dzidą
hmm... ;)
Niektórzy tak lubią.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25292 dnia: Sierpnia 19, 2007, 12:42:10 am »
W strzelaniu z łuku ;p
I ew. do rzucania dzidą
hmm... ;)
Niektórzy tak lubią.
quote madness ;p

najlepszego Shirley! ;) (Ganz jej moze zyczenia zlozyc)

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25293 dnia: Sierpnia 19, 2007, 12:57:59 am »
ZOMG!
Bede mial perke ;]
do u mean mabe perkusja, bo tamtym to jakies dziwne rzeczy w głowie ;f
W strzelaniu z łuku ;p
I ew. do rzucania dzidą
hmm... ;)
Niektórzy tak lubią.
quote madness ;p

najlepszego Shirley! ;) (Ganz jej moze zyczenia zlozyc)
madness ?! this is Squaaaaarezooooone
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2007, 12:59:17 am wysłana przez Smogu »
Kame Hame Ha

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25294 dnia: Sierpnia 19, 2007, 01:12:27 am »
A tak swoją drogą nie ma sensu już DC kupować, podobnie jak PSX. W przypadku tej drugiej emulaca jest lepszym wyjściem niż granie.
Nie zgodzę się, zarówno emulowałem sobie i mam PSX i zdecydowanie wolę to drugie, wydanie paru groszy na najlepszą konsolę wszechczasów raczej sens ma, zresztą emulacja nie ma tego smaku co granie z konsolą ;/ A DC jeszcze kiedyś dorwę. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #25295 dnia: Sierpnia 19, 2007, 01:42:18 am »
do u mean mabe perkusja
yup ;]
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25296 dnia: Sierpnia 19, 2007, 01:53:26 am »
Naucz się tłuc różne synkopy na różne sposoby to jeszcze może ci się spodoba ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25297 dnia: Sierpnia 19, 2007, 02:00:27 am »
do u mean mabe perkusja
yup ;]

powiem to tak "ożesz"kurczaczek"fak, ale ci zazdroszcze" ;f sczerze ;p ja mam w domu wystarczajaco gadania i narzekania jak na elektryku gram, a co by bylo, jakbym w pokoju mial perke i walil w bebny dla zabicia czasu ;]
Kame Hame Ha

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25298 dnia: Sierpnia 19, 2007, 07:15:37 am »
Yeah nie ma to jak 5 h zajebistego snu ;/ Hej ho, hej ho, do pracy by się szło ... ;/ Nie podołam chyba gadać 8 h z tymi debilami ;/

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25299 dnia: Sierpnia 19, 2007, 09:08:14 am »
idea pracy w niedziele tam gdzie Ty pracujesz jest pomylona ;/
Kame Hame Ha