Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Sig Gipsona jest...dwuznaczny...
jakby na chama wymyślac to nawet ci sie balony mogą nie podobac i nie pojdziesz
Pomijając już fakt, że większość forumowiczów to asocjalne nolife'y hehe...
Cytat: Glennjakby na chama wymyślac to nawet ci sie balony mogą nie podobac i nie pojdziesz Glenn czy tobie też wszystko musi się kojarzyć tak jednoznacznie ;f
ta po 1 na studniowce sie nie pije, trza być pojebem zeby pic , od picia są poprawiny ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...
Nie umiesz czytać ? ;] NIEZNOSZĘ tego typu imprez. Za dużo ludzi (chodzi mi o sam fakt, że jest tych ludzi dużo), szum, hałas i lipna muzyka.
Cytat: DarkButz w Maja 17, 2007, 01:35:07 pm Nie umiesz czytać ? ;] NIEZNOSZĘ tego typu imprez. Za dużo ludzi (chodzi mi o sam fakt, że jest tych ludzi dużo), szum, hałas i lipna muzyka.To na własne wesele też nie pójdziesz? Dużo ludzi, szum, hałas i lipna muzyka :]
Cytat: ARD w Maja 17, 2007, 05:57:30 pm Cytat: DarkButz w Maja 17, 2007, 01:35:07 pm Nie umiesz czytać ? ;] NIEZNOSZĘ tego typu imprez. Za dużo ludzi (chodzi mi o sam fakt, że jest tych ludzi dużo), szum, hałas i lipna muzyka.To na własne wesele też nie pójdziesz? Dużo ludzi, szum, hałas i lipna muzyka :]a kto powiedział, że Sol się ożeni? xD
LBP juz niby wyszlo, ze sie tak podniecasz? ;]