nie mam raczej zbytnio co do robienia, kumple spędzają czas w wirtualnym świecie MMORPG .... meh
To tylko takich masz kumpli? Lipa, to twoi kumple to takie same nieudaczne forumowe mordy jak my... Japierd*le jakim ja jestem niesamowitym jurem to jest poemat... ja do tej pory nie moge uwierzyc ze ja siedze na forum... a potem jeszcze patrze na moj licznik postow i mnie wstyd ogarnia i robie mine jak islamski ziomek zakrywajacy oczy dlonia z obrazka butzowego. Serio.
ta za rok to bedą cie wyciagac na dupy i piwo ;]
Chyba na dupy na czata dla 16latek na onecie ;]
czyli co telefon jest warty tyle co 8 pizz? (wole pizze ;f) to zle czy dobrze? ztego co mi brejdak opowiadal to ciekawe rzeczy mozna na ulicy czy plazy znalesc... on np. telefon jakis nowszy znalazl ;p albo bluze angole sie tam nie przejmuja ze zgubili cos kupia se nowe <.<
No tak jakby z ta cena... tylko ze u nas za 8 PIC mozesz sobie kupic zajebisty telefon nokii z napisem 3210 gdzies z tylu obudowy... i pograc w wezyka.
Co do tego ze ich to nie obchdzi to nie tak do konca, u mnie w restauracji juz wiele razy zostawiali komore, ale zawsze wracali, wiesz bo jak zgubisz komore to wszystkie kontakty tracisz i kilka zdjec i fajne jakies duperelki.
A tak ogolnie to wiadomo ze ich to nie rusza bo taki sony ericson k750i to sa 2 dni pracy max, a przede wszystkim tutaj kazdy kto ma na abonament telefon to ma go ubezpieczony i jak im sie zgubi albo ktos zajebie to dostaja nowy za free... a jesli nie masz na abonament to jak masz swoje konto bankowe to podczas zakladania konta dostajesz ubezpieczenie na swoja komrke na wypadek jakbys zgubil albo by ci ukradli.... wogole no co tu gadac... anglia to zycie na kasie, tutaj nie ma sie czym przejmowac jak cos zgubisz.
ah jaki to... byl celny strzal. Tych kilka slow... tak prosto w twarz. Znowu musialo ta byc, jakbys bez tego nie byl soba...
ah jaki to... byl celny strzal. Tych kilka slow... tak prosto w twarz. Jak to sie moglo znow stac?