Wydaje mi się, że Grisznak ma charakter podobny do qiax'owego... a dwóch qiax'ów na jednym forum, to łamanie praw fizyki... musieli się zacząć gryźć (i nie wróże Griszowi wyjścia z tej walki zwycięsko hehehe).
Słaby ze mnie allegrowicz. Jak coś nie ma opcji Kup Teraz, to zazwyczaj nie kupuję. Nie dlatego, że przegrywam aukcję, czy coś... poprostu ją przesypiam heh. Zapominam o tym, że miałem się wcześniej obudzić, żeby aukcji popilnować i mi przepada, jak ta dzisiejsza (2 mici do Singstara za 84 zeta? Rozsądna cena).
Nie chwalę się tym, co się ostatnio na PG dzieje, bo nawet się nie ma czym chwalić. Szczęśliwa passa się skończyła i teraz już mam nóż na szyi - ludzie mieli rację mówiąc, że to najtrudniejsza sesja na moim kierunku. Coś w tym jednak było, jak mówiłem, że facet od organicznej dobrze by wyglądał w mundurze SS (His by go polubiła). Zbója z chemii organicznej, którego pisałem 2 dni temu, zdały 3 osoby (na 27), w tym jedna dziewczyna z wyższego roku i jeden włoch z wymiany studentów. Jutro mnie czeka egzamin z ekonomii... wydaje mi się, że jest do zdania, ale matma i dwie chemie mogą mnie zabić... jest niefajnie, ale mogę się jeszcze wilizać z tego. Wyniosłem pewne doświadczenie ze zbója z organicznej, teraz wiem jak się nauczyć na drugiego...