Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
niewiem jak nazwiemy ale pofit bedzie z tego nie mały ^_^btw goha zostaliśmy sami co bedziemy robic :>
Ech...ja Was naprawdę nie rozumiem...Chcecie nawrócić cały świat na swoją wybraną konsolę ? Darujcie już sobie te tanie hasełka typu "Xkloc360 ssie pauke z połykiem :O" czy "Sony ssie pauke :O", bo to już jest nudne i żałosne (i to nie tylko moje zdanie). Niech każdy trzyma się swojej wybranej konsoli i się zamknie. Jak na rynku były PS2, X-BOX i GCN to nie widziałem tutaj jakoś żadnych kłótni co lepsze. Weźcie więc zamknijcie te swoje gejmspoty, IGN czy onlygejms i wyjdźcie na dwór, Ja nie latam po całym forum z opisami "Wii wymiata, X360 jest chujowe, a PS3 śmierdzi kapustą", bo nie mam po co. Nie obchodzi mnie Wasze zdanie na temat konsol Nintendo, ale wkurwia mnie jak ktoś siedzi i gnoi wszystkie konsole na każdym kroku, a swoją czci przy wybudowanym ołtarzyku z fotką twórcy konsoli.
a mnie nie obchodzi Twoje zdanie na temat mojego zdania (lol, jak to brzmi) o next-genach. Jestes nudny i zalosny. O.
a x360 wyglada ladnie. Chyba najbardziej mi sie podoba z wszystkich next genow.
mówiłem to, ale powtórzę jeszcze raz...Jesteś nudny, czasem śmieszny, nie wiadomo co chcesz komu udowodnić byciem takim 'złym' Serżem, bla bla, ale można czytać dla ubawu
N-Gage zaniedlugo ma pokazac chyba nowego n-gage'a...
Ej Sergey co ty wkrecasz ze ten twoj zarcik odnosnie brylantow nie byl o ps3 ;]Niby tak przypadiem ci sie powidzialo 2400 zeta czyli cena jaka przyjdzie placic za ps3 ;]
lista osob, ktore przejely sie tym postem:długa jest...
bo ps3 jest najdroższe wiec bylo najlepsze do porownania z pierscionkami czy o czym tam ktostam pisal?
tyle ze nie ma takiej firmy jak n-gage ;] to gowno chyba od nokijjii jest ;]
Uwierz, ze nie ma czego czytac