It's a real blessing! ah jak cudowne jest to uczucie gdy wiem ze dziewczyna ma ten bol... to takie chu*owe ale z drugiej strony to taki dobry znak ;]
gumka pękneła? :P ta....masz racje, tak poza tym, to dobry znak, można odetchnąć z ulgą ;]
O fuj ;/ Prezerwatywy ;/ Ch*jnia na maxa ;/ Na szczescie czlowiek wymyslil cos takiego jak tabsy antykoncepcyjne ;]
Dobra, idę się wykompać, bo jak rozczesywałem włosy rano, to mi się grzebień zaplątał i jeszcze go nie znalazłem...
To juz byla przesada ;/
A ja zamiast podziekowac mu za "wskazowke" (heh,powiedzmy) to podziekowalam tantowi. Geez czy to tak trudno zrozumiec ??
Jak wytlumaczylas to nie trudno zrozumiec, ale jak wczesniej napisalas "Ja to jestem slepa" to moglismy co najwyzej kupke w majty zrobic a nie zrozumiec o co ci do kur*y nędznej chodzilo ;/
Mamy zdolnosci malowania w paincie, potrafimy otwierac pliki spakowane winrarem, ale umiejetnosci wchodzenia w twoj mozg jeszcze nie posiedlismy wiec skad moglismy to ku*wa wiedziec skoro nie napisalas o co chodzi? ;/
Ja to jestemestem głuchy ;P
No to o co mi chodzilo ekipo? Co mialem na mysli? ;/
Gipsi-ale wierz mi,że to wyjątkowo upierdliwy ból :/
Wiem i wspolczuje... tym bardziej ze niektore dziewczyny maja okres po az 5 dni ;/ )(czy bog wie ile tam maja max ;] mja ma naszczescie tylko 3 co dla mnie tez jest dooobre ;])