Śmieszny łobrazek na rozluźnienie atmosfery.
Nie wiem jak mam się wypowiedzieć w tej sprawie. Agrias chodzi po prostu o to, że nie musisz pisać wszystkiego co się dzieję, forum dyskusyjne.. w przypadku SZ powiedzmy forum, słuzy do wymiany dłuższych wypowiedzi. Niekoniecznie z sensem (zwłaszcza w tym dziale Offtopic), ale też nie musisz pisać wszystkiego co myślisz. I przede wszystkim obrażać. Często sobie tutaj gawędzimy i dopiekamy nawzajem (zwłaszcza ja swego czasu mojemu dobremu koledze, który już tutaj nie pisuje), ale mimo tego zawsze jest jakiś szacunek do siebie. Tak przynajmniej ja staram się zachowywać, mam nadzieję, że inni również mają takie podejście. Często nowi użytkownicy nie załapują tej naszej swojskiej atmosfery i potem są takie zgrzyty.
W sumie nie wiem co jeszcze napisać. Może krótko bo też mi się nie chcę. Po prostu pisz jak masz coś rzeczywiście do przekazania. Być może tak się zdaję, ale my się tutaj nawzajem specjalnie nie znamy i nie musimy pisać tak szczegółowych i często błahych rzeczy, jak wypisujesz.
Odnoś się do każdego z szacunkiem- tak aby nikogo nie urazić i pisz naprawdę jak masz coś do napisania. Możesz pisać o tym jak się czujesz, dzielić się z nami przemyśleniami i przygodami, ale wtedy jak naprawdę jest to coś, czym mogłabyś chociaż odrobinkę nas zainteresować.
Musiol i reszta, też nie musicie się tak czepiać, bo prowokujecie takie właśnie nieprzyjemności - jak było z Tidusem Zwei Hundert Tausend Mark i innymi. Wystarczy upomnienie, a nie od razu gnębienie w was swoisty sposób. Ja wiem, że czasem mogą puścić nerwy, ale tutaj chyba nie było jeszcze takiej sytuacji.
Tyle ode mnie, nie wiem jak można to inaczej napisać. Nie ma powodu by się nawzajem obrażać, żadnego Serious Business.