No... zasilenie redakcji, to na co czekałem. Jak G-1 i Yume wstąpią, to już się zacznie coś dziać, mamy jeszcze Anouk i FieryBird od fanartów dodatkowo. Kolega Escariot wygląda na sensownego człowieka, więc może... kiedyś.... w każdym razie, aż serce rośnie, jak widzę, że redakcja się rozwija. Swoją drogą, dobrze by było w takim razie jakiś artykuł do deadline'u napisać i przejsć tego cholernego FM5 (damn.... jest trudny..... momentami bardzo trudny).
Z cyklu "Jak to uczelnia robi z Tanta dałna (jeszcze większego)":
Kurde, normalnie dawno nie mieliśmy z kumplami takiej beki, jak na dzisiejsej ekofilozofii... fuck, jakbym ja wiedział, że to taki zabawny przedmiot, to bym poszedł na uniwersytet i został filozofem, bo naprawde można boki zrywać na wykładach. Oczywiście nie dlatego, że temat jest śmieszny czy coś... jest w istocie koszmarnie nudny, to chyba najnudniejsze wykłady w mojej krótkiej historii studiowania. Ale jakimi tekstami sypie babka..... pare najfajniejszych: "Duchowy telos europejskiego człowieczeństwa, leży w filozofii i jest nieskończoną ideą, ku której zmierza wselkie duchowe stawanie się"... albo jeszcze dobra była "synteza teoretycznej uniwersalności i uniwersalnie zainteresowanej praktyki". Sounds great, isn't? To wszystko to jakieś cytaty "genialnego filozofa", o którym nikt nie słyszał, który wywalił wykład na temat "Immanentnej teleologii Europy" (co to znaczy? Beats me...). Wyobraźcie sobie, że babsztyl sypał takimi hasłami co chwile (mam ich ze 30ci zapisanych w zeszycie, wszystkich nie napisze, bo mi się nie chce), a my siedzimy w tylnych ławkach i nie możemy z beki. Moja uczelnia jednak ma dałna....
BTW. Mój ulubiony cytat od Mistrza TidusaTszyTysiące to:
komentujecie moje kazde slowo, jak tylko zrobie bląd w wyrazie to odrazu ku%$a na mnie wsyztsko, modzi i redaktorzy (oprzocz Tanta) sa po*^%%$ni
WIEM ZE KU^$$A DOSTANE WARNA A WY CH^%E NIC BO jestescie lalusiami ktorzy sa debilami z downami
Może temat założymy "Twoje ulubione teksty n00b'ów" heh...