Hmmmmm............co byście powiedzieli jakbym przestała pisać na forum??I zrezygnowała z wogóle tutaj zaglądania....
Heh przychodze na forum po długiej nieobecności a tu takie coś... FireBall!!! Ja ci dam... nic bym nie powiedział.. pojechał bym na tę plaże po której spacerujesz i bym ci poprostu wlał!^^ Ty mi tu nie pisz Yuz takich cherezji bo się źle to dla ciebie skończy! Mam nadzieje że zapytałaś tak od siebie i że mi stąd nie trzmychniesz! Po pierwsze: serów to my ostatnio nie mamy za dużo!
Po drugie (i to zdecydowanie ważniejsze) chce cię tu mieć i chce patrzeć na twoje posty, chce aby kiedyś w FanArcie było więcej twoich rysunków(gdy załatwisz skaner) i chce zobaczyć je koło moich (gdy ja będę mieć skaner), chcę zobaczyć ciebie na ew. zlocie który się odbędzie jeśli będzie kiedyś jakiś duży konwent o grach (Extreeme Party or something like that)
...i może mi ktoś powie że się podlizuje ale chce żebyś tu pisała.. nawet jak znajdziesz prace to znajdź chociaż chwilke choć by na jednego posta)
Innych dziewczyn oprócz ciebie nie ma, czasami przyjdzie Selphie ale obna pisze żadko i to o zwierzątkach i avkach, a jest aktywna gdzie indziej... jest jeszcze Spee ale ostatnio nic nie pisze i chyba się zasiedziała w tej Australii^-~
już niedawno odszedł ktoś kogo polubiłem...
Nigdy więcej nie mów mi tu takich rzeczy... chociaż to twój wybór, i tak będzie takie miejsce gdzie coś sobie popisze z tobą, a nawet dwa^-~