Ja raczej na forum jestem z 20 razy bardziej poważny niż w życiu...
w realu jestem jak to mówią "luźnym kolesiem" biegam sobie gdzie mi się podoba i ciesze morde, molestuje niewinne koleżanki i śpiewam sobie co chwila jakieśchińskie tracki albo organizuje karaoke, dre morde we wszystkie strony, a jak kicham to maxymalnie głóśno i robie układ rąk jakbym był bohaterem Dragon Bala, w klasie jestem molestowany przez nie jednego, nie dwóch nie trzynastu chłopaków, sam molestuje ich prawie tyle co molestuje dziewczyn, na lekcjach udaje idiote i jak nauczyciele mnie sięcoś pytają odpowiadam jakieś totalne bzdury nie na temat. (ot choćby i byle jakie pytanie za da facetka z Gery dzie leży coś tam to odpowiadam "Na poczcie?" i niby nie jest to śmieszne laej ak siętotalne bezsensowne rzeczy odpowiada to dobre jołki są. Codziennie raczej bujamy się ze Smolikiem i Harym do cukierni po jakieś pączki i drożdżówki, wcześniej ofkoz prosząc o 4 baterie i 3 kg ziemniaków, ale jakoś nigdy ich nie ma w cukierni ;/ po za tym chyba denerwujemy kolesiówe sprzedawczynie jak kładziemy jej na ladzie 2 kasztany i pytamy się ile drożdżówek dostaneza te 2 okazy ;/
Lubie sobie pochodzić po mieście i wołać koło przypadkowo przechadzających koło mnie niewiast teksty w stylu "mmmmhmmmm cycuszki, cycuszki, kocham twoje cycuszki... sex! Sex!! ruchać ruchać! chce twoich kudłów" ale to ofkoz tylko jak ide z kumplami obok, jak jestem sam to orbie takie akcje tylko do moich koleżanek (biedna moja hip hopófka), koleżanki to wogóle lipnie mają przy mnie bo kobita się cośkoło mnie montuje i gada ze mną i mi coś opowiada a mnie jak to nudzi to zaczynam na nią patrzec z pożadaniem chwytam jej ręke i gładze nią moje sutki,
mój motyw na podrywanie nieznajomych dziewczyn w szkole to śpiewanie piosekni do danej niewiasty, kiedyś zawsze śpiewałem "You're in my eyes, horizons rise tarararariii" no ale jakośnie bardzo to na nie działąło i tylko się uśmiechały, i tylko pani z WF chyba była chętna na mnie, no ale moralnośćjej pewnie nie pozwala namyknięcie mnie w szatni ;/
Teraz za to jest nowy hit i śpiewam "spaaadaaająca gwiazda spełnia sny, pierwszym mym życzeniem jestes ty, spadajaca gwiazda spelnia sny, w ktorych główna role grasz ty! " no i dupeczki sie ciesza i maja ze mnie polewke ale pozniej przynajmniej elegancko kontakt mozna nawiazac.
Poza tym mam wiele zartow na temat mojej twarzy i ogolnie prój sobie bardzo czesto majty, w takim samym stopniu proje sobie majty jak i innym i tak nie raz nie 2 nie 35 razy smieje sie z garba mojego kolegi "Pac Mana" i jego wodoglowia i wolnego myslenia, ale rownie wele razy smieje sie zm ojej twarzy i mojego taty ktory z panem mietkiem okrada sasiadom piwnice z kartofli, ogolnie to zadko kiedy gdam o jakichs powaznych sprawach a na forum czesto pisze o jakich pierdolach ze kocham 38 letnie mężczyzne rodem z japonii, ze jestem zajebiscie uczuciowy i tam inne popierdółki, a na zywo owszem mowie ze jestem uczuciowy w chu*... po czym wlasnie orientuje sie ze mam wkladane do uszu palce ktos zuca mnie na ziemie i czuje cos sztywnego dotykajacego mojej głowy przez spodnie jakiegos lucjana ktory wlasnie mnie molestuje ;]
ogolnie to w szkole mam olewkowe zycie na maxa ;]