Musiolik jak kiedyś byłę na SZ to coś przeczytałem o tym kiedy mozna mnie znalezdz na GG...
odpowiedz jest taka ze czasami.
Dostepnym nie uswiadczysz mnie raczej nigdy, ukryty jestem czasami, a teraz to juz wogolem nie raczej nie ma bo brat wrocil z londynu, jesli cos do mnie pisales a ci nie odpisalem to znaczy to tyle ze nie mam cie na liscie gg i do mnie nie doszlo, wiec dodam cie do listy i najwyzej jak bedziesz hcial kiedys tam ze mna pogadac czy zapytac sie o nagie foty moje to juz do mnie bedzie dohodzilo.
Cos tam mowiliscie o jakims shylku SZ czy atam innyh obrazaniah Tanta... jakies irytacje czy cos...
ja wam powiem dlazego mnie juz SZ nie bawi:
Czytanie w co 2 poscie ze ktos ma dalna nie jest fajne...
czytanie w co 3 poscie ze ktos zuca nuzka tudziez tej nozki nie ma tez nie jest fajne
czytanie w co 5 poscie jacy to wy jestescie poryci i nienormalni i w sumie pewnie tez 4fun tez nie jest wcale takie fajne...
czytanie jak "SZ" przemienia się w "TH" mnie znudzilo juz jakis czas temu, choc nie uważam tego za cos mega złego, ot normalna kolej rzeczy
ofkoz do niekogo nei mam nic za zle, poprostu mnie bawilo mowienie ze ktos ma dalna albo ze nie mam nozki jak pisalem to raz na jakis czas, a wy teraz walicie wszystkim w kazdym poscie ze jest to tak ciekawe ze az wogole...
Ja tam wolalem z umiarem zawsze pisac jakies bzdury i danyh tekstow nie naduzuywac, teraz jest inaczej i mnie to nudzi, ale na SZ zawsze tak bylo ze jak cos sie zrobilo nawet wporzo to szybko stalo sie to mocno "skomercjalizowane" ot chocby i Dark eMowe ";F" ktore pozniej czytalem srednio z 7 razy w kazdym poscie.
ale po za tym wszystko jest okey i to chyba normalne ze cos kogos nudzi po pewnym czasie... mnie jakas gra nudzi po pewnym czasie, na SZ siedze juz straszne dlugo i pewnie nadal bede siedzial, choc chyba otwarcie moge juz powiedziec ze z Nałogu juz wyszedlem.