Taka duża, a niestety tak się zachowuje, może ciut ostro "mówiliśmy" ale powinna wiedzieć, że to było tylko chwilowo....ehhh
Edit Może ktoś z nią porozmawia o powrocie? Jakby co tak tylko pytam...brakuje ją troszkę na forum
To nie chodziło tylko o to wydaje mi się, ona i tak już była tutaj raczej na siłę tak tylko patrząc się na zmieniające się avy i sigi a teraz (w momencie te całej akcji) zdażyła się okazja aby dać strzałę i już nie mieć przyzwyczajenia przychodzenia... tak ja to widze, bo przecież nie kierowaliście w niązadnych obraźliwych ataków or something i nie jest tak jak Musiol mówi że "przesadziliście troche", bo nie przesadziliście nic a nic.
To poprstu każdy ma jakiś sopsób na żucenie nałogu Dark M kazał sobie zapodać bana na 2 tygodnie czy miesiąc żeby się odzwyczaił i nie wchodził tutaj, i jak mu bana ściągnął marv to już mu się rzycho dzić nie chciało, Goha miała akcje z avami, a ja mam czytanie TO ;]
"Think you moron, fall of the line you... cooocroooach/ one day i will f*ck your parents!" ;] aaach niema to jak troche pozytywnej muzyki z milusim przesłaniem ;] damn Clever Sleazoid to jednak zajebcza piosenka po paro-nasto krotnym obejżeniu teledysku ;] a karaluch na bujanym koniku już wogule rządzi ;]
emm qrde wiem ze cos chcialem napisac i poprostu małą muzyczną dygresja zacząć ale mi sens uleciał jakby ;] cóż...bywa ;]
Tia ten singiel jednak wymiata zajebiście szczególnie gdy się ogląda klip i próbóje śpiewać razem z Kyo, bo wtedy czuje się zajebiście porównując mój angielski z nim ;] no i ten karaluch ujeżdżający drewnianego konika przezajebisty na maxa ;] tylko skozda że taki krótki track bo co to są niecałe 3 minuty ;/ to tak jak z Saku akcja ;/