Hisoka - ty jesteś bieglejsza ode mnie w sprawach dotyczącyc forum MF... czy może wiesz coś o wykasowaniu mojego konta? Bo właśnie opieprzam admina i napisałem posta (na nowym koncie) w topicu, w którym znalazłem coś takiego:
No dobra widac ze boska komenda Tantalus zniknela.
Zniknęła, bo służyła tylko do denerwowania i nabierania nubów.
Właśnie miałem na tym forum sprawę do swojej skrzynki PW, a mnie tu coś takiego zastało.... damn.... aż mi się ciśnienie podniosło....
Goha - ARGH.... URGH..... umarłem.... Yuna i Quina mnie zabili.... Yuna najbardziej..... fuck.... jednak są większe dałny ode mnie....
Mol - Miecz nieśmiertenego lepszy jest od Kenshina...
Reszta - Life sux..... kolejny tydzień zwalony przez ranne wstawanie.... czuję jak mi to odbiera energię.... rany.... przez to, ze tak wcześnie wstaje, muszę się kłaść koło.. <dreszcze> północy! Przecież to nieludzkie....
EDIT::
FUCK!! Admin mi napisał, że u nich automatycznie się konta kasują, jak się człowiek nie loguje przez miesiąc, czy dwa... to fajnie będzie, jak jakiemuś stałemu userowi się komp schrzani albo wyjedzie gdzieś na miesiąc... ale debilna funkcja ja pierdykam... fuck... wkurzyłem się teraz.... MangaForum śmierdzi i do tego ma wodogłowie, kataraktę, potrojonego dauna i raka jąder.... nie wracam tam nigdy w życiu...