Dark Butz ma poniekąd racje..... a Windowsy to nie ta sama różnica co konsole, mocno przesadzasz mietku... na XP nie chodzą pewne oldschoolowe programy i gry, w które chciałbym sobie pograć, a mając samego XP to nawet przez DOS se nie będę mógł w Sensible World of Soccer popykać albo w Final Fantasy VII... pozatym sam wygląd XP mnie dobija i ten przesłodzony interfejs.. może ktoś powie, że wyszukuje błędów na siłę, ale mnie on naprawde wnerwia swoim wyglądem.... kiedyś musiał coś zrobić na laptopie, na którym był WinXP HE..... no szlag mnie trafiał, jak nie dało rady po ludzku wziąść i wpisać ścieżke do pliku w jakimś folderze, tylko kurde trza było po ikonkach iść... mnie to wtedy strasznie wkurzyło, bo musiałem szukać czegoś, co wiedziałem gdzie jest.. no i wyszukiwanie plików na XP nie jest już takie fajne... i to, że się przyczepia do każdej płytki jaką wsadzisz do napędu... no ale nie mam wyjścia... chyba będę musial się na XP szarpnać, mając nadzieję, że się z nim lepiej dogadam....