No to ja miałem tę samą płyte.. mnie jwiecej e same nuty mi się podobały... ale musiałbym skąd jakąś inną płyte zassać bo w jakiejś reklamie słyszałem zajebistą piosenke właśnie jego i nie było jej na tej płycie...
a co do Kitto Nippon to nie ma Kinojiego bo jest na wakacjach i Maya (aka Japanese Modernist) też wyechała to w sumie chyba si ę niechce nikomu pisać narazie ;] my tam głównie sie dzielimy jakimi plikami wiejskimi japońskimi więc jak nie ma Kinojiego to mi się nawet wżucać nic nie chce, bo później jak wróci dziad bedzie chciał i trza będzie od nowa, zresztą to takie małe forum dla zapalańców japlandu i bardziej mieczysławów z kilku for, coś totalnie udnergoundowego
tylko dziwi mnie skąd tam się Mortus wzioł ;] To nie SZ gdzie mamy 1200 użytkowników ;] ale mi sie podoba ze ostatnio mało piszą bo na początku nie nadążałem z czytaniem postów i sprawdzaniem wszystkich tych filmików z popkultury czy innego działu...
Wogóle to miałą powstać strona o Japonii i pod nią mialo być podpiete to forum, ale Teeniak nie ma nikogo kto y mu skrypty dobre zrobił... miał robić na spółe z Kinojim tego sajta, ale ten mietek coś stwarza że mu się nieche, jam iałem pisać pełno recenzji i miałę m zaząć od praktyki... ale mi się odechciało jak zczaiłem ze praktyka jest męczaca w ciul a nie olewką wielką ;/ i tak strony hyba nie będzie ;] Bo ci inni od pisania to też im się zbytnio niechce... ale to wszystko wina tych jeban*ch skryptów ;]
EDIT:::
Morchol to ty masz włosy? ;/
ehh ja se chyba obejże asiana bo jeszcze nic dziś nieoglądałem ;/ a taki byłem zaparty po wczorajszym deszczu że będe cały dzień w łóżeczku oglądał cosik ;/