To jest jedna z zagadek ludzkości... może chcą się pochwalić rodzinie, że ich nick jest w internecie pod hasłem "Ostatni Zalogowany"...
A co do tego staczania się forum, to wybaczcie, ale będę się kłócił. Czy ktoś może mi powiedzieć, co rozumie przez staczanie się 4um? Że mało piszemy w działach tematycznych? Że prawie nie ma na 4um nowych twarzy? No a po co to komu, powiedzcie mi... mnie to wogóle nie rusza. Pomyślmy przez moment... jesteśmy tutaj dla przyjemności, żeby pogadać z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Nie można ukryć, że stali userzy z SZ są ze sobą bardziej zrzyci, niż ich odpowiedniki na innych forach. Forum to nie są topic'i, które zaniedbujemy... to nie nowi userzy, którzy odświeżają trochę atmosferę.... 4um to my, stali userzy i paczka kumpli... 4um będzie istaniało tak długo, jak my tutaj będziemy. A póki co nie wygląda na to, żeby stali userzy mieli znikać stąd. Ktoś może powiedzieć, że ten zastój w działach ogólnych, które są faktycznie podstawą tego forum, to początek końca. Ale to bullshit i czarnowidzctwo. Forum rozwija się nie tylko w kierunku jRPG'ów. Ta tematyka już dawno przestała mieć u nas priorytet i nie jest to dowodem na nic. Nie można w kółko gadać o jRPG'ach... jest wiele innych tematów. Jak napisałem wcześniej,jesteśmy tutaj dla przyjemności i zmuszanie się do wypowiedzi w tematach, w których już zabraliśmy głos i wypowiedzieliśmy swoją całą opinięna dany temat, mija się z celem. Wielu starych userów odeszło stąd lub zjawia siębardzo żadko.... ale pojawiają się nowi w ich miejsce. To normalna kolej losu i tak jest wszędzie... to co pisał Serge to bullshit i nie wygląda na to, żeby miał mnie ktoś przekonać, że jest inaczej.....