Nie spowalnia kompa
Może i nie ale na dzień dobry połyka prawie 8 razy tyle ramu, co mój obecny komunikator.
No i co, to ten ram dla ozdoby jest? Jeśli komputerowi to nie pogarsza działania, to niech sobie nawet 20 razy tyle bierze. Mi nie chodzi o kwestię porównywania, tylko o jego działanie samo w sobie.
Teraz na telefonie korzystam z Opera Mini i jestem zadowolony
Oj umywa się do tej wbudowanej w Nokii jak dla mnie. Bajeranckie ma opcje, ale w praktyce nie przyczyniły się do większego komfortu. MiniOpera głupio wyświetla strony, takie drobne, potem trza przybliżać.
Jedyna Opera jaką toleruję, to ta na komputery. Nie mniej jednak korzystam z niej tylko kiedy pobieram plik, który muszę zapauzować by wyłączyć komputer, a potem móc wrócić do jego pobierania.
Poza tym Firefox.
Mi tam prędkość szczerze wisi strasznie, bo te 2-3 sekundy różnicy mnie nie zbawią.
Dlatego nadal Firefox. A ile ramu zżera, to jak w przypadku gg, jest mi obojętne.
I Firefox jest wygodny! Może mi ktoś powiedzieć jak w tym cholernym Chrome można szybko kliknąć zakładkę (żeby była na wierzchu jak w ff), by przenieść się do innej strony na tej samej karcie, na której już jakaś strona jest otworzona?