Lipa może niezdajecie sobie z tego sprawy ale tata maćka dziś zapoda mu wielką niespodziankę która sie mu może niespodobać, ale ja wiem co to będzie bo widziałem jak jego stary wygląda, fahowo... i to nawet bardziej niż 7cloud7, dziś napewno pżyjdzie tak nagżany jak nigdy i jak gipsy bęzie z koleżankami z pszetszkola imprezował radośnie przy pikolo i torcie on kżyknie wsyztskiego najlepszego i rozgoni impreze potem będzie jak zwykle ;/.
A tak pozatym to życze żeby twoje steropianowe kończyny ci wymienił NFZ na plastikowe eleganckie modele, żeby twoje hiphopówki niewstydziły się wyprowadzać cie z wuzkiem na spacer, żeby mama ci niekazała sukienek nosić i różowyh wstążek, żeby ci napruty tato tyh sukienek wieczorem nieściągał i cie nieuczył "tehnik" rodzinnyh, żeby koledzy niżucali cie kamieniami i niedźgali kijami ubrudzonymi w kupie, żeby jamnik sąsiada nietańczył z tobą "asereje" ,żebyś znalazł wkońcu czapeczke tak dużą aby skryła twoje wogogłowie, żeby "wujek" dał ci wkońcu haribo zadarmo tak od serca, żebyś kolorowy telewizor dostał, i nowe kadridże , a tak pozatym to ostatnio widziałem w TV że jakiś kościuł błogosławi małozeństwa seksualne więc możesz się do nih zgłosić z tym gosciem co mi niego zdjęcie zapodałeś i wtle był słoń czy cos takiego.