Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3263887 razy)

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #21760 dnia: Lutego 03, 2007, 10:58:07 pm »
Chciałem ci odpowiedzieć, że wydaje mi się, że obaj dawno nie żyją... ale stwierdziłem, że to by w twoich czujnych na wszelkie perwersje oczach niewiele zmieniło heh.. wpadnij, właśnie mieliśmy urządzać konkurs karaoke heh..

jak ja mam wpaść na karaoke, to lepiej dla nich,że już są martwi [nie-nie dlatego,że gdyby żyli nie mieli by u mnie szans ]...zupełnie nie umiem śpiewać [choć dziś w wannie wyłam razem z chłopakami z Hamerfall'a :D]

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #21761 dnia: Lutego 04, 2007, 09:26:17 am »
Błech... Gdzieś się zagapiłam i mi gruda soli wpadła do omletu.

No i odstawiamy babcię z powrotem do kliniki - w oko wdało się zakażenie i nie chce się goić, a co najgorsze, mogło się obyć bez wszystkiego... Katarakta na jaskrze i to na nie widzącym oku... Nikt nie obiecywał, że będzie lepiej, ale też nikt nie przypuszczał, że się implant może nie przyjąć... No i co?
Osobiście, nienawidzę babci podejścia - taka cicha panika. Wolę, jak drepta po domu i robi to, co lubi i jest w stanie robić, a nie jak leży w łóżku i wygląda, jakby zaraz mieli ją do trumny wkładać... Ale weź jej to przetłumacz.
Rany, ja sobie nie potrafię wyobrazić sytuacji, gdybym np studiowała z dala od domu. Michał pracuje. Mati ma drugą babcię na głowie. Ciotki pracują. Wujo z synami budują dom. Kto by to za mnie robił? Sprzątał, przynosił wynosił i podawał babci leki co kilka godzin?

"Dobrze że przynajmniej Gosia jest, to ci pomoże"
"Kto wie, gdyby jej nie było, to może i chorób by nie było?"

kthxbye...
« Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2007, 09:40:32 am wysłana przez Goha »

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #21762 dnia: Lutego 04, 2007, 02:22:26 pm »
"Dobrze że przynajmniej Gosia jest, to ci pomoże"
"Kto wie, gdyby jej nie było, to może i chorób by nie było?"
nie to sie nazywa logiczne stwierdzenie ;f

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #21763 dnia: Lutego 04, 2007, 04:28:22 pm »
Cholera nie mam czasu nawet zajrzeć tu do was bo komputer jest oblegany przez moją starą, nie mówiąc już, że stoi w jej pokoju. ;/ Pograć przy konsoli też nie bardzo mi się nawet chce kiedy mam robotę, ale kiedy miałem ostatnio cztery dni z rzędu to mogłem trochę posiedzieć, wrzuciłem więc płytkę z SaGa Frontier i coś mnie... tak, jakoś...    ...przykuło przez ponad 24 godziny bez spania eh.
Calkiem fajna gierka jak dla mnie, po pierwsze trzeba "troszeczkę" expować a pomimo tego zdarzają się walki niełatwe i nawet walenie najsiłniejszymi technikami i w dodatku połączonymi nie gwarantuje wygranej. ;] Ze scenariuszem Reda nie miałem raczej większych problemów ale teraz kiedy zacząłem grać Lute to nie mam pojęcia ani żadnych wskazówek gdzie pójść, a do tego mam prawie cały świat dostępny, a jest dość duży heh.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #21764 dnia: Lutego 04, 2007, 04:36:58 pm »
Ja właśnie Lute'm zagrałem... ale wbiłem się do walki z jakimś wielkim robotem i mnie rozwalił w paru ruchach, to dałem sobie spokój hehe...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #21765 dnia: Lutego 04, 2007, 05:02:26 pm »
No ja zauważyłem, że czasem można w tej grze wpaść w niezłe szambo, no ale takie walki zostawiam na deser i jak zdobędę trochę lepszy ekwipunek i poexpuję parę godzin, to potem jeszcze jakoś z trudem idzie się przebić przez scenariusz. ;] No i w tej grze trzeba często save robić bo nigdy nie wiadomo co ciebie czeka na następnym kroku heh. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #21766 dnia: Lutego 04, 2007, 05:13:19 pm »
Ja jestem ogólnie dosyć pozytywnie nastawiony do serii SaGa, ale to co zrobili w SaGa Frontier jedynce uważam za przegięcie... prawie takie, jak ostatni boss z SF2... w sumie nie przeszedłem żadnej gry z tej serii. W Romancing SaGa 3 byłem daleko, ale mi zbrzydło, SaGa Frontier 1 pomęczyłem kilka godzin, potem się nadziałem na tego robota i poległem, SaGa Frontier 2 przeszedłbym, gdyby nie bug związany z ostatnim boss'em. Grałem jeszcze w Romancing SaGa Minstrel Song... uznałem, że beznadziejny, ale nie przeszkodziło mi to grać w niego przez 40 godzin. Systemowo jest conajmniej świetny, ale fabuła i design tak ssą, że aż się przykro robi.... no ale coś mi się wydaje, że i tak wrócę do tej gry prędzej czy później, bo coś ostatnio o niej myśleć zacząłem heh...

Offline Vivi The Black Mage

• Berserker
  • Vivi93
    • http://vivi-the-black-mage.blog.onet.pl/
« Odpowiedź #21767 dnia: Lutego 04, 2007, 05:57:41 pm »
Kurcze,wrąbaliśmy 29-24.Ale nie jest źle,w końcu mamy II miejsce.Muszę się pouczyć i jeszcze napisać walke do TotT.

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #21768 dnia: Lutego 04, 2007, 06:07:48 pm »
dobrze, ze szybko sie za to zabierasz

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #21769 dnia: Lutego 04, 2007, 06:13:06 pm »
Brrr.. coś mi nie wchodzi ta chemia... dopiero alkane i alkeny opanowałem, jeszcze kupa materiału przede mną... a pewnie i tak wszystko zapomnę. To będzie długa noc.. naprawdę długa. Niedługo się będę musiał zacząć znieczulać kawą, bo muszę to zdać bez względu na koszty. Jak poleję organiczną to będzie słabo. No ale dosyć dobrze mi idzie, jakoś tak relatywnie szybko wszystko łapię.. jak się podstawy zakuma, to wkucie potem wszystko dosyć logicznie wygląda. A teraz mogę się powozić, że wiem co to jest dehalogenacja wicynalnych dihalogenopochodnych alkanów albo oksyrtęciowanie połączone z odrtęciowaniem. Chemik ze mnie na stodwa...

Dobra, wracam do książki... wy też się uczyć, bando leni, a nie ferie macie i mnie wkurzacie niepotrzebnie...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #21770 dnia: Lutego 04, 2007, 06:28:08 pm »
nie popisuj sie tu psuedo-chemicznymi pojeciami, ktore wymyslasz sobie podczas pisania posta, bo i tak nikt CI nie wierzt ze studiujesz

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #21771 dnia: Lutego 04, 2007, 06:39:30 pm »
nie popisuj sie tu psuedo-chemicznymi pojeciami, ktore wymyslasz sobie podczas pisania posta, bo i tak nikt CI nie wierzt ze studiujesz

T_T

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #21772 dnia: Lutego 04, 2007, 08:23:30 pm »

T_T
ktoś tu chyba ma okres -_-

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #21773 dnia: Lutego 04, 2007, 08:31:24 pm »
no, chyba tak

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #21774 dnia: Lutego 04, 2007, 08:39:56 pm »
Whoop zły numer.
« Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2007, 08:40:32 pm wysłana przez The_Reaver »
I'm in Space!

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #21775 dnia: Lutego 04, 2007, 08:41:32 pm »
ktoś tu chyba ma okres -_-

Kto?

Reaver -

Cytat: Teeno na GG
moją walke moge umieścić jutro troche późno bo dziś już pewnie nie zdąże jej napisać, a jutro mam szkołe i dopiero po powrocie bedę musiał na szybko coś szkrajbnąć, więc mojego fica spodziewajcie się w okolicach nocno wieczornych jakby co

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #21776 dnia: Lutego 04, 2007, 08:56:51 pm »
Kto?
zgaduj (hint, nie Ty)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #21777 dnia: Lutego 04, 2007, 09:08:18 pm »
NO WAI!!!!!111111

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #21778 dnia: Lutego 04, 2007, 10:32:06 pm »
łiiii..... jak tak dalej pójdzie, Siergiej stanie się synonimem podejście "jebie mnie to" i zrzuci z piedestału dotychczasowego mistrza w tej katygorii - DB
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #21779 dnia: Lutego 04, 2007, 11:00:01 pm »
bede sie staral. Dzieki za wsparcie ;*