Poprostu sie zdziwil ze ktos mu prawde powiedzial o jego avatarze...
Eh kurde ale w jaki sposób ? To że my rozumiemy, że jak mówisz, że ktoś "ma niesamowitą chu*nie w avie" to nie znaczy, że zrozumie to ktoś kto cie nie zna. Można przecież powiedzieć komuś, że ma słabego ava i uzasadnić to jakoś porządnie. Ale jak komuś kto pierwszy raz pyta o swój avatar, mówi się, że ma chu*nie i bez żadnego uzasadnienia to ja się wcale nie dziwię jego reakcji. Mi albo innym uzytkownikom by to wisiało, ale komuś kto nie zna tego forum taka odpowiedź może wydawać się agresywna. Oczywiście nie mam urazy do ciebie Gipsi i doskonale was wszystkich rozumiem ale wy starajcie się zrozumieć, iż on miał prawo odebrać to jako wypowiedź naładowaną w jakimś małym stopniu uprzedzeniami i z lekką nutą agresji. ;]
Zwłaszcza, że jak ktoś jest porywczy to nie powinno się go drażnić. ;]
Nie znaczy to też, że ja wymagam od ciebie uzasadniania takich wypowiedzi, bo mi to jest zbędne i jak napiszesz, że ktoś ma chu*nie w avie to wiem, że ma dla ciebie tak słaby av, że aż szkoda ci było to uzasadniać. ;] Zupełnie cię rozumiem i nie wywołało to we mnie ani krzty urazy, ale sądzę, że napewno można było uniknąć tej sytuacji.
Ciekawe czy to bedzie ujawnialo sie tez i na naszym forum ;]
Jeśli przeczyta tego właśnie twojego posta to szanse na to będą mniejsze. ;]