Wspominki Tanta:
Łał, właśnie się pokumałem, że 4 dni temu minęła moja trzecia rocznica przybycia na SZ... ojej, a wydawało się, że to wczoraj forum było czarno-pomarańczowe, a Zell Dincht miał Sephirotha w avatarze (mniej-więcej
takiego... dokładnego nie znajdę, bo go w archiwum avatarów nie ma)...
Ehh... skoro mowa o avatarach... jak patrzę w galerie podstawową, to aż mi się łezka w oku kręci... no spójrzcie:
Pierwszy av De6v6il6'a... kiedyś się dużo udzielał, tera jest tylko przejazdem.
Volrath... poszedł sobie zaraz po WC (Wielkiej Czystce) i się z nim minąłem...
FaLa... dawno go nie było, a szkoda, bo to był fajny user...
Mój słynny dywan.... trzeba by do niego wrócić kiedyś... przez pierwszy rok miałem tego avatara, chyba żadnego dłużej nie nosiłem...
GamePlay, mały szowinista, fan Front Mission, co sobie poszedł po którymśtam z kolei zniknięciu qiax'a... nie wierzę w to, że on naprawde miał 9 lat.
Pierwszy avatar W_w... chłopak na początku swojego pobytu miał chyba rekordową ilość postów na dzień, w ciągu dwóch tygodni mnie przegonił, a byłem od niego troche starszy stażem.
Muppet Morchola... do dzisiaj uważam, że to był jego najlepszy avatar.
Solidus... zagadkowa postać, właściwie nikt nie wie co się z nim stało... podobno pojechał do rosji, aby ukraść pare samolotów, ale go złapało KGB i wysłało na Kamczatke...
_dark_cloud_ i jego pierwszy avatar... potem chłopak zniknął na pare lat i wrócił jakoś nie tak bardzo dawno...
a mnie wzięło na wspominki... pamiętam jak to było na początku, jak zajmowałem się działem FFT, Shirley była głowną tagującą, a stroną rządzili FastRed i Dark M. Forum wyglądało inaczej, było w phpBB i jak cała strona, było czarno-pomarańczowe. To były czasy...