Właśnie sobie "kupiłem"...Front Mission 3 i vandal Hearts,chciałem sie przekonać czy Gipsi mówi prawde że FFT jest gorszy od Fronta.Jak narazie zapowiadają się fajnie.
System o wiele lepszy... bo wbrew temu co Tant mowil systemy sa calkiem rozne... no i fajne jest ze mozesz robotom rozwalic jedna reke, druga reke nogi... zajebiscie jest wygrac walke z jedna reka majac sam kastecik przeciwko dwom maciejom z ganami ;]
No i fabula o wiele blizsza mi jest we FM3 niz FFT.
Interent na konsoli to kiedys byla zaj***sta rzecz ;]
Również fajnie mozna sobie składać własne wanzery każda częśc z innego może być. I takie są najlepsze moim zdaniem. Oczywiście zależy jakiego typu broni używasz, jakie skille (też są fajne ;]) ustawiasz, i jakich tam taktyk w bitwie uzywasz. Dziś fajną i dość dobrą kombinację wanzera skręciłem samemu i świetnie się sprawdziła w symulatorze.
I dzisiaj właśnie zdobyłem też Honshuna Mk112 ,i krótko stwierdziłem, że broń którą się z nim dostaje, jest raczej słaba, za dużo AP bierze po prostu.
Na razie gram może 3 czy 4 tydzień a na liczniku mam 75 h.
Jak chcesz się czegoś dowiedzieć to na forum są tematy apropo FM i Vandal Hearts w offtopie wiele ci nikt nie powie a tam sterczy mnóstwo postów. A jak chesz to moge ci poradzić jak skrecić jakiegoś wanzera czy cokolwiek, tylko napisz na gg lub priva.