Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Cytuj Wrzućcie se na luz. Ja mam młodszą siostrę i jakoś sie z nią dogaduje....no dobra kłame, żyjemy jak pies z kotem STFU, psujesz klimat ;/
Wrzućcie se na luz. Ja mam młodszą siostrę i jakoś sie z nią dogaduje....no dobra kłame, żyjemy jak pies z kotem
Cytuj Cytuj Wrzućcie se na luz. Ja mam młodszą siostrę i jakoś sie z nią dogaduje....no dobra kłame, żyjemy jak pies z kotem :P STFU, psujesz klimat ;/ A może właśnie próbuje go naprawić?;/
Cytuj Wrzućcie se na luz. Ja mam młodszą siostrę i jakoś sie z nią dogaduje....no dobra kłame, żyjemy jak pies z kotem :P STFU, psujesz klimat ;/
Wrzućcie se na luz. Ja mam młodszą siostrę i jakoś sie z nią dogaduje....no dobra kłame, żyjemy jak pies z kotem :P
Sol weź ściągnij miotacz płomieni
Cytuj Cytuj Cytuj Wrzućcie se na luz. Ja mam młodszą siostrę i jakoś sie z nią dogaduje....no dobra kłame, żyjemy jak pies z kotem STFU, psujesz klimat ;/ A może właśnie próbuje go naprawić?;/ Naprawić klimat nudy i stagnacji ?
Cytuj Cytuj Wrzućcie se na luz. Ja mam młodszą siostrę i jakoś sie z nią dogaduje....no dobra kłame, żyjemy jak pies z kotem STFU, psujesz klimat ;/ A może właśnie próbuje go naprawić?;/
Dobra, to ja proponuje Agrias spalić na stosie. Lećcie po drewno i podpałke, Sol weź ściągnij miotacz płomieni, Musiolik weź ją przywierć do jakiegoś drzewa, a ja pójde po kiełbaski i musztarde.
Ej , dlaczego mnie a nie Musiola ???
Radical - z ketchupem czy bez?
Ogórku kiszony - bo mnie Tant lubi muahahahaha
QUOTE (Tant)Dobra, to ja proponuje Agrias spalić na stosie. Lećcie po drewno i podpałke, Sol weź ściągnij miotacz płomieni, Musiolik weź ją przywierć do jakiegoś drzewa, a ja pójde po kiełbaski i musztarde. Ja zamawiam jedno udko na wynos.
Nalot napalmowy może być ? Proooooszęę !
QUOTE Nalot napalmowy może być ? Proooooszęę !To nam zmienia menu. Jak ją uprażysz na napalmie, to nie dużo do jedzenia zostanie.... ale w sumie... dawaj sol, zaszalej sobie...
CytujNalot napalmowy może być ? Proooooszęę !To nam zmienia menu. Jak ją uprażysz na napalmie, to nie dużo do jedzenia zostanie.... ale w sumie... dawaj sol, zaszalej sobie...
'93 ssie pałkę....mam siorke z tego rocznika ;/ 88 & '90 róló ;]
Balonie Meteorologicznym ;]
Dark Butz - Poleć na skrzydłach wyobraźni i daj się porwać wiatrowi własnego przeznaczenia. Ale w sumie możesz jakiś radziecki szybowiec zabrać.