Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Smogu - umarlem XD
jak kocha to jej przejdzie ni?
Cytuj jak kocha to jej przejdzie ni? nie wiem, nie obchodzi mnie to teraz mam na głowie remont pokoju
ale nie będe Cię uczył jak się postępuje z kobietami
Smogu, ty jesteś uległy. Wystarczy zrobić maślane oczka i oddasz mi A... no dobra siedzę cicho
Widziałem swój plan zajęć i jest niefajny. Na drugim semestrze miałem plan tak genialnie ułożony, że żyć, nie umierać, a teraz.. hmm.. tylko umierać. W poniedziałek, czyli w dzień, kiedy ja się do niczego nie nadają, bo poprostu nie potrafię uczyć się w niedziele, mam zajęcia od 8em do 18ej. Najwcześniej kończę o 17ej heh (w piątek). Nawet jak spojrzeć na plan to tego nie ma specjalnie dużo, bo albo zaczynam późno (np. środa - jeden wykład od 16ej do 19ej =_=) albo mam po kilka okienek między zajęciami. Ale grunt, że jestem na tych studiach.. zresztą, jak wszystko ładnie rozegramy, to kto wie, może się poprzenosi zajęcia i ten plan nie będzie taki zły.
A.... .... Anouk? Zostaw smogu Anouk, to ja do niej podbijam!
nie pierwszy, nie ostatni raz. w ogóle ostatnio często mi piszesz, ze umierasz i potem jest jakies cudowne zmartwychwstanie czy cuś... masz jakies fory od Boga, dziewięc życ jak kot, czy na jakiej zasadzie to działa? bom strasznie ciekaw i tez chce cos w podobnym stylu zamówic, tylko nie wiem do kogo dzwonic smile.gif
smogu Anouk, to ja do niej podbijam!
Ja mam ! Ja mam ! Ja mam ! Ja mam dobre imiona !Fulcrum, Craptor, Fishbed, Eagle, Kai, Thunderbolt II, FALKEN, Intruder, Hornet, Growler, Fresco, Flanker, Flogger, Tomcat
Cytuj Ja mam ! Ja mam ! Ja mam ! Ja mam dobre imiona !Fulcrum, Craptor, Fishbed, Eagle, Kai, Thunderbolt II, FALKEN, Intruder, Hornet, Growler, Fresco, Flanker, Flogger, Tomcat które z nich to nie są nazwy samolotu? :P
Cytuj Cytuj Ja mam ! Ja mam ! Ja mam ! Ja mam dobre imiona !Fulcrum, Craptor, Fishbed, Eagle, Kai, Thunderbolt II, FALKEN, Intruder, Hornet, Growler, Fresco, Flanker, Flogger, Tomcat które z nich to nie są nazwy samolotu? Yyyyyyy...eeee...-_- <odchodzi>
Cytuj Ja mam ! Ja mam ! Ja mam ! Ja mam dobre imiona !Fulcrum, Craptor, Fishbed, Eagle, Kai, Thunderbolt II, FALKEN, Intruder, Hornet, Growler, Fresco, Flanker, Flogger, Tomcat które z nich to nie są nazwy samolotu?
CytujA.... .... Anouk? Zostaw smogu Anouk, to ja do niej podbijam!będe podbijał kogo będe chciał hahaha ale faktycznie, Tamiko zrobiła maślane oczka i jej uległem. ale nagroda była tego warta :F
Thunderbolt II