Tant, ten av i sig są po prostu beznadziejne. Niestety, komisja w składzie ja, Chief i Roberts, ostatecznie i nieodwracalnie skreślamy pana z listy bishonenów.
A tak w ogóle to na co Tant narzekasz? Dużo dałbym żeby być na twoim miejscu i studiować w miesjcu zamieszkania. Ja będe musiał przenieść się do strasznie syfnego miasta i studiować tam zdala od domu, kompa, mojego ulubionego łóżka i kibelka :F Z dala od miasta w których się wychowałem i w którym znam każdy zakątek. Zamiast tego będzie dzielenie jednego pokoju na pół z kumplem, bo stancji praktycznie żadnych nie ma w normalnych cenach. Może później coś wynajdę jak akademiki zaczną normalnie pracować, ale na razie mam przesrany start. Siedzenie w obcym mieście,w obcym mieszkaniu na pewno nie jest czymś przyjemnym.. zresztą to się okaże. Ale wiele dałbym żeby studiować tam gdzie mieszkam. W pokoiku w którym mam kompa ze stałym łączem i wszystkim co uzbierałem przez kilka lat posiadania Internetu, kolekcją moich ulubionych książek, szafą z moimi ulubionymi ciuchami, telewizorkiem oraz znajomym widokiem za oknem...
Więc nie marudź mi tu więcej :F
Ostro Komp jest dla mnie ważniejszy od łóżka i kibelka...