Nie wiem czy to spowodowane rozpoczęciem roku szkolnego, wszystko na to wskazuje, ale forum ostatnio po prostu zdycha. Co ciekawe, nawet na początku tego tematu narzekano na niska ilość powstających codziennie postów.. Dość sporo uzytkowników jest zarejestrowanych na stronie, kilka osób wchodzi tutaj regularnie codziennie, a jednak.. Może to kwestia dość wąskiego grona docelowych odbiorców- w końcu japońskie erpegi są niezbyt popularne w ogóle. Takie trudne podłoże pod zasiew, żeby wykiełkowali tacy gracze trzeba przełamać kilka stereotypów i błędnych osądów. Chociaż sam już praktycznie nie gram w gry komputerowe, jednak wchodzę tutaj, żeby jakoś podyskutować, chociaż dyskusja praktycznie się tutaj nie toczy. Nie wiem jaka magia tutaj działa na tej stronie, że codzień klikam w ten adres... Tak to jakos jest, ze nawet najwytrawniejsza potrawa nudzi się, gdy czesto po nią sięgamy i najpiękniejszy utwór po codziennej dawce bardziej drażni, aniżeli bawi... Jednak chyba dalej pragniemy tego tutejszego klimatu, tej atmosfery, skoro tutaj wchodzimy.. ale coś jej brakuje. A skoro już wchodzicie, to piszcie, cokolwiek. Temat Total Offtopic, to bazgrajcie co wam ślina na język przyniesie... Bo inaczej pogłębi się ten stan i w końcu forum całkowicie osłabnie...
Tak sobie pomyślał mój nietrzeźwy umysł..