Nie uwierzycie mi...słuchałam sobie właśnie Gackt-Secret garden i właśnie chciałam posłuchać czegoś innego,a mój tata z takim tekstem do mnie "Czemu wyłączyłaś,to była taka ładna melodia" O_o <-taka była moja reakcja....nie przypuszczałam,że mojemu ojcu spodoba się kiedykolwiek j-rock....
;(
ehhh aż sobie załączyłem tę piosenke... kurcze już dawno jej nie słuchałem, kocham ją :wub:
moja ulubiona nutka Gacka i jedeyna której znam słowa i moge normalnie śpiewqać (nie znam tylko 1 zwrotki) jest wyjebana i klip z napisami oglądałem po kilka razy dziennie i śpiewałem wraz z napisami ehhh piękna, mimo że na początku jak ją usłyszałem to to mówie "Faq co ci ludzie widzą w muzyce tego Gackta" to była druga piosenka jaką słyszałem... ale po kilku przesłuchaniach oszalałem i to chyba najczęściej grana piosenka jaką kiedykolwiek miałem... rodzice czasami nucą bo leci tak często że się przyzwyczaili... a naet mój brat "palacz maxymalny" maniak housu i innej clubowej muzyki przycisza swoją muze gdy ja słucham Secret Garden... nie raz też sobie podśpiewuje
ehhh kurde włączyłem tę nute i wbiły się wsponienia z przed roku... a jak będzie śniego to już wogóle się rozczule
ehhh wyjeb*na;]
heh a Tant i reszta ekipy sobie ze mnie żarty robią
ja tu biedny umieram a wy się podśmiewacie
ale bez kitu niezłe to było z takiej kropki => . <= w 3 sekundy robiła siętaka => O < no i pozniej tylko sciekalo i sciekalo;]
a to chyba nie bylo znamie bo nie miałem żadnego znamienia w tym miejscu... wiem że rano w ten sam dzień przyczaiłem że mam jakiś strupek... i to pewnie to zdrapałem... ale kurde ciekło...