Co za kur*a pajac ;/ Juz widze te zarciki w TVNie w jego programiej ak sie tym szczycom... a raczej nie widze bo nie ogladam tej ch*jni, ostatnio widzialem jeden odcinek przypadkiem bo butz mial w opisie ze leci to go*wno to sprawdzilem i umarlem ;/ Njagorsze lipy to sa te kokursy mody ;/ kiedys widzialem na youtube japonska miss teraz byla jakas zarabii ;/
A co do tego co pisaleschieff to on na serio pisze wiele dowcipow bo wychodza chyba jakies tomiki... kiedys u wojewodzkiego chyba nawet mowil... byly zenujace ;/
Nie, to nie o żartach była mowa. Swoją drogą, Wojewódzki go nieźle zjechał, a ta pała nawet nie potrafiła mu zripostować- no, ale jego tekściarze mu nie napisali, żadnego żarciku. Co do tomików- on pisze poezję, z tego co pamiętam. Publikowane są czasami w CKM chyba i dotyczą tematyki np. masturbowania się lub takich innych żartów, które może śmieszą kaprala na kompanii, albo mnie jak już tyle wypije, że nawet jak ktoś wemie książkę telefoniczną i będzie czytał numery to tarzam się ze śmiechu. Majewski to dla mnie wybitny pozer, któremu woda sodowa do łba uderzyła i nie mam zamiaru oglądać jego programu, gdzie humor zszedł już na poziom szamba. Wiecie, aluzje można dać, a im niższych ona lotów, tym bardziej trzeba ja zakamuflować, ale Majewski to rubaszny pajac. Nie wiem za co on dostaje te pieniądze.
tematy rozmow wam sie wyczerpały,
A co mamy pisać? Hejka, właśnie byłem w sklepie i kupiłem dwie kiełbasy oraz parówkę.