nauczyciele tak dużo znowu nie zarabiają. ale i tak nieźle. na tyle dobrze, że starcza od 1 do 1 :F
No to zajebiscie ;] Ja chce wiesc spokojne eleganckie zycie z moja przyszla zona, ktora pewnie tez bedzie nauczycielka co daje nam 2 miesiace wakacji ahahhahaha ;]
On by wprowadził nowy przedmiot - Engrish :F
No ale z tym moze by nie bylo tak zle ;] Bo moje obecne umiejetnosci pisania bazuja tylko i wylacznie na gimnazjum gdzie mnie nauczono angielskiego, a teraz jakbym poszedl do nauczycielskiego kolegium jezykowego to by mnie tam ladnie nauczyli pisac chyba ;]
Wiekszym problemem jest sprawa iz aby byc nauczycielem trzeba znac podstawy jezyka polskiego... ktorych ja raczej nie posiadam ;]
Ja tam bym chciała, żeby Gipsi mnie uczył. Byłoby śmiesznie.
Nie bylo by smiesznie... bylby TERROR!
Lekcje by wygladaly tak: "No to dzieci zaczniemy lekcje od krociutkiego pytania na ocene.... Tamiko wstawaj -> siadaj -> pała ;]
a w Technikum uczyc bym nie mogl bo bym nie wytrzymal presji... tyle ladnych dziewczyn ;/ Stracilbym szybko licencje nauczania ;]
W sumie 13 tez sa spoko i w podstawowce tez pewnie bym nie wyrobil ;]
zeby.gif juz ja sobie wyobrażam nauke u gipsa : Zad Dom napisac Charakterystyke Hyde'a za każdą złą ceche ocena w dół zeby.gif
O to jest dobry plan... a jako ze jak sol mowi uczylbym "engriszu" to bym puszczal uczniom jego anglojezyczne piosenki i by sie juz na calego czuyli Engrisza ;]
Jak już o językach mowa to lepiej być tłumaczem <fajowa praca biggrin.gif
To tez spoko praca, i pisac nie musze wiec bedzie elo ;] A przy okazji moze poznam jakies slawne osoby jak Georg Bush czy Majka Jeżowska.
Ofkoz i tak wiadomo ze zamiast nauczyciela to w rzyszloscie bede zbieral w lezie jagody i sprzedawal na autostradzie a gdy skonczy sie okres letni to bede przed Mak Donaldem sprzedawal falszywe kupony dzieki ktorym ludzie bedam ogli w chodzic do ubikacji bez ukazania kodu ktory dostaja na paragonie.
A jak bede starym dziadem to bede baterie sprzedawal a straganie ;/
-Zawsze sie zastanawialem skad stare babcie w moim miescie maja tyle baterii ze je tak fahowo sprzedaja ;/