Material ktory sie uczysz na Sesje jest o wiele wiekszy niz ten ktory uczyles sie na ustna z polaka prawda Tant?
Heeeee(...)eeh... materiał na byle jakie kolokwium (już nie mówię nawet o tym przedwczorajszym megakole) jest znacznie większy niż materiał na mature ustną z polskiego, którego nawet się porównać nie da z tym, co ja będę musiał przeczytać i co gorsza zrozumieć, żeby zdać całą letnią sesje egzaminacyjną (a i tak Hisoka będzie miała więcej ode mnie). No bo co ty tam niby masz?... kilka zdań ze źródeł i może ze dwie kartki tekstu... ku**a, ty nie wiesz nawet, jak ja bym chciał mieć taki materiał do przerobienia nawet na kolowkium zwykłe...
Powiedz ze to prawda i ze bez problemu naucze sie wyglaszac mature ktora zrobilem w polowie sam a w polowie jest mi obca?
To prawda. Ja się swojej matury nauczyłem na pamięć, bo mi tak łatwiej było. Nigdy nie byłem specjalnie dobry w wygłaszaniu mów, więc sobie skompilowałem całą treść na stronach A4, nauczyłem się całości w jakieś 2 dni na blache i wystukałem przed komisją (2 razy się potknąłem w trakcie, ale to był wczesny ranek i jakoś ruszyłem dalej potem).
Ale teraz w tej chwili potrzebuje twojego wsparcia...
Będę za ciebie trzymał kciuki jakby co... chyba, że masz mature w godzinach 9:00-10:00, to wtedy nie będę trzymał kciuków, bo się inaczej utopie na basenie heh...
Ale Itadaki Street i tak chyba mi sie nie bedzie chcialo grac bo umre z tymi kartkami w lapah ;]
Buuu.. czyli jednak dalej będę jedyną osobą w kraju, która w to grała T_T... a jeżeli chodzi o ten artykuł, to samych rzeczy dotyczących gry tam bardzo dużo nie ma, powiedzmy jedna strona A4 będzie może (bo cały artykuł jest dłuższy, ale on tam traktujes jeszcze o takich dupsikach jak Collection, Options, Menu Głowne i innych niepotrzebnych rzeczach). Raz byś zresztą z tym zagrał, zobaczył co jest gdzie i potem byś już mógł normalnie pykać, tylko sprawdzając wyciągnięte karty i sfery (no niestety do tego ci te kartki będą zawsze potrzebne... ale da się grać, serio)