Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3212911 razy)

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Total offtopic
« Odpowiedź #1320 dnia: Listopada 06, 2004, 11:50:26 am »
Oki ludziska wróciłam!!!!!!Może nie czuję się jeszcze tak za dobrze,ale bez waz życie stało się nudne i musiałam tu zajżeć ^_^  

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
    • http://
Total offtopic
« Odpowiedź #1321 dnia: Listopada 06, 2004, 12:30:05 pm »
łelkom bak! i wracaj shybko do zdrowia .. choroby są straashne, można się zanudzić na śmierć  <_< dobshe, że mnie jakoś omijają sherokim łukiem, kiedy to ja byłem chory ... hoho i jeshcze dawniej

btw. jak tam skul w sobotę ? trafiliście wogóle czy zgubiliście drogę ?  :shifty:  
bla

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Total offtopic
« Odpowiedź #1322 dnia: Listopada 06, 2004, 01:53:54 pm »
ja zostalem w domu, powiedzialem ze w szkole jest "dzien jezykow" co to - a taki festyn :P

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Total offtopic
« Odpowiedź #1323 dnia: Listopada 06, 2004, 02:15:05 pm »
Ja też zostałem w domu bo jestem chory :P  
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Total offtopic
« Odpowiedź #1324 dnia: Listopada 06, 2004, 02:20:06 pm »
ja nie musialam isc do skzoly... o cos odpracowujemy?!  O_o  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Total offtopic
« Odpowiedź #1325 dnia: Listopada 06, 2004, 05:48:39 pm »
Ja planowo w piątki mam chyba z 9 lekcji do godziny 18.... aże dziś odpracowywujemy piątki to nawet pomimo iż lekcje są skrócone ja miałbym siedzieć w szkole do 14.35.... nom to aż za bardzo mi się chciało iśc.... bardzo kocham szkołe i uwielbiam się uczyć ale jakoś tak się zdarzyło że dziś do szkoły nie zaszedłem...

Tak tak anowie... jak to się mówi stara miłość nierdzewieje... wczoraj poraz pierwszy od kilku miesięcy (ile to już minęło 4? 5?...) byłem na winko... winko był marki "Wino" i jest to mój faworyt wśród polskich koncermów produkujących ten jakże ożeźwiający a zarazem nieźle trzepiący, i rozpalający brzuch a także i serce napój... gdy moja dziewczyna w sklepie go kupowała kładąc na lade w "żabce" 4.80zl. (z czego 2.87zł. było moje) a pan w zamian na tę samą lade postawił brązową butelke z etykietą z zółtym napisem "wino" całą w biało zółte paski to aż się łezka w oku zakręciła... ;(  nom jako że moja dziewczyna oznajmiła... "ja tego nosić nie będe..." to musiałem wziąść sprawqy w swoje ręce (a raczej wino w swój rękaw) i poszliśmy do pobliskiego parku... żeby nie było że jesteśmy jakimiś żulami siedzącymi w parku na ławeczece z winem postanowiliśmy że wypijemy wino.... na chodniku obok ulicy oparci o barierke nieopodal malowniczego parku z jedną górką i pobliskiego komisariatu policji.... drżącymi rękami ściągnąłem platikowo gumowe kurek i zacząłem pierwszy historyczny łyk... a nie jednak nie... jako iż jestem Gentelmenem najpierw butelke podałem ojej niewiaście.... ta jako płeć piękna prawie się rozpłakała i z łezką w oku wspominała dzień z przed 6 miesięcy kiedy to poraz ostatni piła winacza (ze mną ajak!) nom i jak się okazało po długiej przerwie to jednak nie jest to samo.... winacz troche mnie palił w brzuchu co było dla mnie zaskoczeniem... zawsze ggo piłem jak oręzadke i był pyszny a teraz po 4 głebokich łyniach że tak powiem co nieco mi podchodziło do gardła... ale zima nie zima postawe trza trzymać tak więc ja dziewczyna piła po jednym łyku a ja po 3... nom i wypiliśmy sobie na spułe tego winacza z tym że ja ofkoz wypiłem więcej... notrmalnie nic by mi nie było ale że w szkole siedziałem od 9 do 18 to byłem w ten dzień strasznie zmęczony więc troche mi w główce zaszumiło... nom nie powiem jakoś nadmiernie mi to nie smakowało ale w moim oku rozpaliła się iskierka i nie moge się doczekać kolejnego winkowego wieczoru... wtedy już obale więcej... tak więc wczoraj była Reaktywacja winkowych wieczorków... sezon oficjalnie uważam za rozpoczęty...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Total offtopic
« Odpowiedź #1326 dnia: Listopada 06, 2004, 05:59:30 pm »
Bravo :spoko: Jako pierwszy podpisuje się podtym oficjalnym otwarciem :lol:  Własnie dzierże w dłoni winiacza o nazwie "Kosmos" pod dużym napisem wymienionym wczesniej widnieje kolejny mniejszy napis który brzmi "W 30 minut na orbitę" a że jako dziecko chciałem być astronautą to musiałem se kupić to winko.I kto powiedział że mażenia sie niespełniają?? Wystarczy 3,65 aby sie spełniły, i niemusisz robic studiów i innych profesorów żeby znalezć sie w kosmosie :P  B) Twoje zdrowie Gipsi :)  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Total offtopic
« Odpowiedź #1327 dnia: Listopada 06, 2004, 06:14:58 pm »
:lol:
Nom to widze niezłe winka tam macie w Krakowie :)  musze przyznać ze to naprawde oryginalne i ich producent ma ciekawy marketing....
Możesz być pewny Cloud że i ja wypije dziś twoje zdrowie :)  co prawda nie koniecznie będzie to wino bo ide na urodziny mojej dziewczyny do pubu ma byc ponad 100 osob wiec pewnie beda jakies szampany ruskie za 4.99 a one maja smak podobny do winaczy tylko ze z bombelkami.... ehhh o 24 beda otwierane i możesz być ewien że wtedy wykrzykne twoje zrowie Monika (imie mojej dziołhya) a także Twoje zdrowie Fiutek... tylko własnie jak mam krzyknąć? Kogo zdrowie napisz jaką forme mam zażucić?:> "Twoje zdrowie Fiutek" "Twoje zdrowie Cloud" "Twoje zdrowie Rysiu" czy moze twoje zdrowie kochany psyholu" napisz co mam krzyknąć? A nuż usłyszysz ten okrzyk w krakowie? :)  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Total offtopic
« Odpowiedź #1328 dnia: Listopada 06, 2004, 06:22:09 pm »
gipson - krzyknij na cala knajpe "FIUCIE!!!! TWOJE KUR** ZDROWIE!!!" :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Total offtopic
« Odpowiedź #1329 dnia: Listopada 06, 2004, 06:23:15 pm »
No jakbyś miał krzyczeć "Zdrowie 7Cloud7" to troszke przypal i język mógł by  ci sie poplątać :P  Ale krzyknij tak jak bedziesz uważał i w zależności jaka aura bedzie cie w danej chwili otaczać moze być "Zdrowie Fiutku" ;) Złóż najlepsze życzenia dziewczynie tylko nie od fiutka a od redaktora Clouda :)  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Total offtopic
« Odpowiedź #1330 dnia: Listopada 06, 2004, 06:40:52 pm »
łeeee nic mi sie nie cche sle cche miec sesje juz

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Total offtopic
« Odpowiedź #1331 dnia: Listopada 06, 2004, 06:45:24 pm »
Jakbyśta mogli  piszcie jakieś propozycje w Wasze uwagi, spostrzeżenia>>>Jakieś propozycje? ;)  

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
Total offtopic
« Odpowiedź #1332 dnia: Listopada 06, 2004, 06:53:54 pm »
Eh ludzie....nie szkoda wam pieniędzy na te wszystkie "używki"...po takich kilku,gdybyście sobie odmówili to mieliście by już dobrą mangę,a może i co innego na co teraz pieniędzy nie macie...mnie tam szkoda by było (sama nie jestem za bardzo przy kasie)...ale co ja będę się wtrącać...jak to powiedział mój kuzyn "Wszystko jest dla ludzi mądrych"...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Total offtopic
« Odpowiedź #1333 dnia: Listopada 06, 2004, 07:40:27 pm »
wybywam na impreze... d***a już podmyta więc mykam... 2 piwka już za mną także...

gipson - krzyknij na cala knajpe "FIUCIE!!!! TWOJE KUR** ZDROWIE!!!" 
zabiłeś mnie synu tym textem :lol:  ale boje się trohe że moja dziewczyna się obraźi że to do niej...

Yuz... jak napisałaś... używki są dla ludzi mądrych... dlatego nie tykam si ę narkotykow a alkohol z umiarem... czyli nie do utraty przytomności...

Offline RiKKu-reloaded

• Adventurer
  • *
    • http://brak :D
Total offtopic
« Odpowiedź #1334 dnia: Listopada 06, 2004, 07:43:11 pm »
Tylko geepson nie szalej tam za bardzo :D "I PAMIETAJ ZEBY WROCIC PRZED POLNOCA !!" ^^

Cooool ^.~

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Total offtopic
« Odpowiedź #1335 dnia: Listopada 06, 2004, 07:48:51 pm »
Hehehe dokładnie bo sie zamienisz w dzwonnika z Noterdam przed ostatnim wybiciem godziny 00:00 :P  :D  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Total offtopic
« Odpowiedź #1336 dnia: Listopada 06, 2004, 07:51:25 pm »
"I PAMIETAJ ZEBY WROCIC PRZED POLNOCA " ^^
no co ty!!!! przeciez gipson tak sie maluje ze pijacy moga o polnocy moga go wziasc za jakas ponetna dziewosze i.... jak nie wrocisz do 22 to przez 3 dni cie nie wypuszcze z klatki!!!
alkohol z umiarem... czyli nie do utraty przytomności...
dokladnie... ja tam ani razu nie bylem tak pijany zeby nie pamietac co robilem nastepnego dnia. jak juz mam fajny humorek i "troche" zaburzona rownowage to sygnal zeby przestac... nie chce pozniej zygac czy rano kaca miec
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Total offtopic
« Odpowiedź #1337 dnia: Listopada 06, 2004, 08:21:53 pm »
ja tam pilem jawiecej szklanke Tatry bo nie chce wyjsc na jakeigos pijaczyne nedznego potem jak Fiutke albp jak Geepsy jeszecze gfozrej (joke ofkrs)

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Total offtopic
« Odpowiedź #1338 dnia: Listopada 06, 2004, 09:00:10 pm »
hmm..... ja osobiście nigdy nie mam pieniędzy, a jak już je mam, to chowam w najgłębszych czeluściach mojego portwela. Bo alkocholu nie piaj, papierosów nie palę, narkotyków nie zażywam (ech... ciekawe kto mi uwierzy)
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
Total offtopic
« Odpowiedź #1339 dnia: Listopada 06, 2004, 09:20:03 pm »
hmm..... ja osobiście nigdy nie mam pieniędzy, a jak już je mam, to chowam w najgłębszych czeluściach mojego portwela. Bo alkocholu nie piaj, papierosów nie palę, narkotyków nie zażywam (ech... ciekawe kto mi uwierzy)
Mnie też pwenie by nikt nie uwierzył...no ale kto wie ;)