oł szit
.....widać różnice..a to 'tylko' 5 lat.....
W niektórych wypadkach 2 miesiące (chyba).
Narkotyki to temat nieco bardziej powazny niz "nie bierz", "narkotyki to szatan" itp. Zabrzmi to zapewnie arogancko (coraz częsciej słysze, ze jestem arogancki ) ale nie chce mi się na ich temat dyskutować.
Wiem, że poważny. Poprostu napisałem to profilaktycznie, żeby ktoś nie zrozumiał źle mojego posta. Dyskutować o tym nie warto, bo zaraz się przyłączą "pewne osoby" i zrobi się z tego kolejny flejm.
no ta babeczka co jest po 2 czy 3 miesiacach to sie zeszmacila niesamowicie ;/
ale o dziwo jest tam jedna babka co po kilku latach wyglada lepiej niz w oryginale byla ;]
Co do tych piosenek co tam tant wspominal ze 130 razy w tygodniu to u mnie jest tak ze jak jakis wyjdzie nowy singiel zespolu ktory lubie -laruku, Dir en grey, hyde, gackt, takui, utada hikaru- to leci u mnie przynajmniej ze 100 razy zanim stwierdze tak popranie juz czy jest dobry czy nie.. i te sto razy to tak w 3 dni mniej wiecej ;]
Czasem zdazy sie tez ze piosenka od razu mi sie spodoba nie samowicie mocno i tak na przyklad UVERworld - D-Tecnolife czyli 2gi opening bleaha 2 dni skasowal u mnie pewnie z 300 piosenek pod rzad, lecial przez alutki dzien ;] podczas grania na konsoli, siedzenia na forum i popijawy z kumplami ;]