właściciel tego bloga ma ostrego dałna :
"Sunday, October 10, 2004, 05:05 p.m.
dreczy mnie pytanie- jesli wsadzic sobie w d*** dwie rece, to ktora wejdzie mniej, a ktora wiecej?
odpowiedz wyslij smsem pod numer 997 w tresci wpisujac "nokia6310i". wracajac do wsadzania, to wlasnie sie dowiedzilem (post factum zreszta), ze banankowi trzeba odgryzac czubek, bo tam jest nasionko. kropeleczka na czubeczku i juz wszystko w porzadeczku? najlepsza bedzie farba do wlosow na bazie moczu niemowlaka lub 80-letniej kobiety. a kto nagryzie moj czubeczek? moze elton dzon, ktory czeka na mnie w inter marche, zeby mnie zabrac swoim granatowym samochodem do wloch, by tam rozpoczac nowe zycie? wtedy bede miec niebieski makijaz, bo chlopcy sie tam maluja- w koncu to wlochy, i jak kazde sa pokrecone- szczegolnie moje lonowe i piorunka na glowie. dzis je ujazmialem i zrobilo mi sie fioletowo przed oczyma. rece zaczely sie trzasc i juz nie moglem dokonczyc ciecia- dlatego tyl jest nienaruszony jak lono spoconej dziewicy na lace (lapiacej babie lato). krzywe obciecie boku jest pamiatka po moim upadku. jak mdlalem, reka mi sie omskla. chyba lewa mniej, a prawa wiecej. tak to bylo mniej wiecej.
bede skrzywionym fryzjerem!!!
"