W domu czeka na mnie pizza....mam lepszy humor....a tak poza tym to straszna cisza tu :F
To cały dyskretny urok szkłemzon
A cisza tutaj faktycznie nienaturalna.... hmm.... może Chief'owi się coś stało i nie zalewa nas swoimi błyskotliwymi myślami?
Czy to sarkazm jest czy co innego nie wiem. Nie zalewam was myślami moimi bo jestescie niereformowalni i tyle. No i niemili (czego przykładem jest ta wypowiedź). Smutno mi teraz
szkoła...lubie do niej chodzić...pooglądać jakieś fajne dupeczki , pośmać sie z kumpalmi i z kumpli....
To nie lepiej sięumówić z kolegami na jakieś alkohol na mieście?
Ty mały zboczuchy... tobie tylko kosmate myśli w głowie... poczekaj do liceum, wtedy będzie na co popatrzeć, jak dziewczyny troche dorosną i nabiorą ciała w odpowiednich miejscach fufufufufufu <śmiech starego pedofila> Ehhmm... no... i ty się za książki łap, a nie patrzysz się na koleżanki...
Tak, a w moim "rzekomo" ELITARNYM liceum (bo faktycznie, najwyzszy próg puntków by się dostać w mieście był) myślałem, ze spotkam jakieś bratnie dusze i co? Same barbi. A ta nowa fala to juz same dresy/szalikowcy i dresiaro-blachary. skandal. No, ale na takie jest popyt.
Ubierają się fakt faktem, wyzywająco niektóre, ale to nie to...
sick bastard!
przejść od dzieci do sexu
raczej na odwrót:D
pozatym pszczółki??te co bzykają sobie?
I dziabią żądłem. A potem się puchnie i czerwienieje.