też urzywam IE. Wszystkie inne mnie solidnie wkurzają. Mozzilla śmierdzi najbardziej, firefox nie wiele mniej.
Dwa koła dziennie i to z beznadziejnych przedmiotów to jednak troche za dużo dla mnie. W sumiena oba chyba nic nie umiałam. Na prawie rzymskim napisałam 11 stron lania wody [co za różnica czy na temat,czy nie...w końcu i tak nikt tego nieczyta. Miałam okazję to sprawdzić nie zmazując zeszłym razem ściągi :F...dostałam już trzecią 4,więc teraz pewnie nawet mojej pracy nie obejrzy i od razu sobie 4 wstawi...przynajmniej taką mam nadzieję.]. Na historii prawa i ustroju polski nasz słodki pan magister popełnił poważny błąd-na jakąś minutę wyszewdł z sali [co z tego,że potem wskoczył do niej z wrzaskiem,a ściągający o mało zawału nie dostali XD ] W czasie jego nieobecności zdążyłam przeżucić sobie na wierzch plecaka stronę ze skryptu, na której była częć odpowiedzi na jedno z pytań...wyszło na to,że mam dokładny spis ile było województw, powiatów, gmin miejskich, gmin wiejskich [a była jakaś wredna liczba w tysiącach :F]. Nie sądzę,żeby uwierzył,że się tego wykułam [szczególnie jak przeczyta resztę pracy XD].
Za to teraz mam przerąbane, bo teoretycznie w ten czwartek powinnam poprawić to koło, które oblałam...a nicnie umiem i nie idę. Ostateczny termin będzie jeszcze we wtorek [gorzej jak nie zaliczę poprawy] i pewnie zwali się kupa ludzi. Poza tym zupełnie przerąbane będę miała jeśli oblałam i to koło...jednak nie trzeba było iść wieczorem przed kołami na Harrego Pottera XD