Kaja Paschalska
MAŁA CHINKA czykuczyku linka, to właśnie o niej śpiewać chce-e. To jest przebój:D
Cudowny, swojego czasu promowalem ten hit na naszym SZownowym forum i nawet sygnaturki mialem. Ten duet z funky filon jeszcze na dlugo pozostanie wmojej pamieci.
"za chlebem przyplynely kiedys statkiem, albo moze samolotem" ...
OSKARŻAM CIĘ! Pamiętam kiedyś tą piosenke w wykonaniu takiego kwartetu a-cappella. Z tą róznicą, ze oni jakoś fajnie śpiewali. Nie to co Kayak, która bez Gorana coś kariery nie robi.
heh ja musze przyznac ze odkad uslyszalem te piosenke zaczalem dazyc Kayeh (jak sie odmienia?) jakas taka sympatia, nie wiem czemu bo nawet tej piosenki nie mialem na kompie tylko przypadkiem pare razy uslyszalem i pozniej w jakims hiper markecie sobie przesluhalem z jej plytki jakis track i bardzo mi sie spodobal bo mial takie chiloutowe klimaty, po za tym wlasnie podczas gdy ten testosteron byl nowoscia dowiedzialem sie ze onama jakies tam swoje wydawnictwo i ulatwia mlodym artysta wydawanie plyt, i to nie takim co wydaja normalna popowa muzyke, i jakos tak zdobyla u mnie uznanie... nie wiem na serio daze ja sympatia, musialbym chyba kiedys sprawdzic jak spiewa bo slyszalem tylko testosteron i wlasnie ten jeden track chiloutowy ktory mi sie bardzo spodobal, chyba se zassam plyte dzis... niezartuje ;/
aha no i chyba nie jest tak glupia jak to wiekszosc fajnych babek z naszego rodzimego show biznesu ;]
Uwielbiam Mandarynę. Fenomen. Tylko nie rozumiem, czemu chcą od niej, aby umiała śpiewać, skoro w ogóle w tym gatunku muzyki jaki robi, nie potrzebna jest umiejętnosć śpiewu. Umc umc umc umc.
Ją zawsze wyśmiewałem niesamowicie, ale jak widziałem jak ostatnio była u Wojewódzkiego to zdobyłą u mnie wielkie plusy, wydawała się być tam wporzo dziewczyną. Ofkoz Here I go again to bedzie dla mnienadal polewa maksymalna i klip cudowny na poprawienie humoru
ale fakt faktem ze jakos tak po ogladnieciu tego wojewodzkiego nic do niej nie mam.
Doda jest zaj***sta. Niedługo będzie śpiewać romantyczne ballady, w jednym ręku trzymając mikrofon, w drugim zaś vibratio.
Znaczy sie ja wam powiem ze jabym ja myknal raczej nie przecietnie choc jest kobieta ompletnie nie w moim stylu, ale jako taki wizerunek "Sex bomby" chyba na mnie oddzialowywuje bo bym ją zapioł raczej ;/
Ofkoz jest glupia nieprzecietnie, a o muzyce sie nie wypowiem bo nigdy nicn ie slyszalem oprocz tego co ostatnio bylo hitem w TV i brzmialo jak jakas piosenka Spice Girls stara (Viva foreeeveeer ajjjl be weeejting ;]) no i teraz u Wojewodzkiego zaspiewala znowu cos wolnego ;/ nie znam muzy nie oceniam, widzialem ja u wojewodzkiego i oceniam ze jets przyglupem ;]
Co do Wojewodzkiego to wydaje mi sie ze pojechal by jej pewnie jakos gdyby nie ten jej poczatek... ona pokazala jak bardzo glupia jest i ze nie da sie z nia rozmawiac nie potrafi raczej uzywac zadnych argumentow czy tam zucac jakimis dygresjami... cokolwiek by Kuba staral sie jakos ja blyskotliwie pojechac po majtach to ona by wiesniacko albo brutalnie odreagowywala ;]
Majdan chyba ma chcice niesamowitąna ruchanko, bo nie widze jak on mogl niedostrzegac jak bardzo glupio i wiesniacko zachowywala sie jego dziewczyna... upokorzyla sie przed calym narodem a on jej jedynie mogl przytakiwac... no chyba ze poprostu tez jest lekkim niedorozwojem,.. nie wiem nie znam go/
"Michał i mandarynka się rozchodzą"
No o tym mowili u Wojewodzkiego jak Mandarynka byla ;] On teraz bedzie z ta wokalistka Ich troje co pozniej byla taka, nie wiem czy jeszcze ona spiewa w ich troje ale chyba spiewa tam bo tak zrozumialem po reklamie CKM'a... boze koles sprzedaje w reklamie swoja dziewczyne ;/