Kaja Paschalska
MAŁA CHINKA czykuczyku linka, to właśnie o niej śpiewać chce-e. To jest przebój:D
Kayah
OSKARŻAM CIĘ! Pamiętam kiedyś tą piosenke w wykonaniu takiego kwartetu a-cappella. Z tą róznicą, ze oni jakoś fajnie śpiewali. Nie to co Kayak, która bez Gorana coś kariery nie robi.
Mandaryną
Uwielbiam Mandarynę. Fenomen. Tylko nie rozumiem, czemu chcą od niej, aby umiała śpiewać, skoro w ogóle w tym gatunku muzyki jaki robi, nie potrzebna jest umiejętnosć śpiewu. Umc umc umc umc.
Doda
Doda jest zaj***sta. Niedługo będzie śpiewać romantyczne ballady, w jednym ręku trzymając mikrofon, w drugim zaś vibratio. Albo w ogóle będzie śpiewać do wibratora. Co do tego programu u kuby, spodobało mi się tylko przypomnienie mi Czerwonego Tulipanu, bo fakt, faktem, świetna kapela. A reszta to było takie wzajemne się lizanie. No i jeszcze POLSKI BEKAM- Majdan musiał wtrącić swoje trzy inteligentne grosze. Poraziła mnie po prostu jego boska inteligencja, dar krasomówczo-retoryczny oraz jego boska metroseksualna prezencja. Och, jak oni się kochają. A kuba dał plamę, spodziewałem się, ze pojedzie Dodzie, bo potrafi,a on taki miły i w ogóle. Pewnie go prezes opierdołał. No, ale sprzedał swoją niezalezność za cene Caymana.
"Michał i mandarynka się rozchodzą"
Chyba porzuce na jakiś czas idee ubierania się na czarno, bo jeszcze ktoś pomyśli, ze mam załobe z tego powodu. Czemu ja się urodziłem w tych podłych czasach?