Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
gniew, nienawiść, chęć mordu......nienawidze nauczycieli z pola...(oprócz Ciebie przyszły nauczycielu, Smogu ) łah....ale co was to obchodzi
BTW Coś do Tanta, spróbuj być lepszy
CytujBTW Coś do Tanta, spróbuj być lepszylamerzy..... ja nigdy żadnej sagi na czas nie przechodziłem, bo to marnotrastwo kawału dobrej fabuły i mnóstwa fajnych sprzętów w skrzykach po drodze... ja się delektowałem zawsze tą grą, grając na ilość zdobytych i zapisanych u kaktusa questów, anie na czas ich przejścia....
uu...to źle robisz...ja FF VII ukończyłem ponad 10 razy...za każdym razem bardzo długo gra...najkrócej to ponad 80 godz.
To jest miłość chłopie...
dziwne dziwactwa są...do kobiety też..Tifa
taa...Smogu..za takie zachowanie to zabiłbym...ty chyba niebędziesz taki
lamerzy..... ja nigdy żadnej sagi na czas nie przechodziłem, bo to marnotrastwo kawału dobrej fabuły i mnóstwa fajnych sprzętów w skrzykach po drodze... ja się delektowałem zawsze tą grą, grając na ilość zdobytych i zapisanych u kaktusa questów, anie na czas ich przejścia....
Cytuj taa...Smogu..za takie zachowanie to zabiłbym...ty chyba niebędziesz taki No ja raczej mam 100% pewności, że nie sprawię by moi przyszli niedoszli jeszcze uczniowie mnie znienawidzili. Po prostu piszcie czego mam nie robic a to sobie dobrze zapamiętam
A niech to... nie ma mnie godzine, a tu już jakiegoś spamera przywiało. Do tego Musiolik go załatwił...oj, czuje, że ktoś mnie tu próbuje z ciepłej posadki wykopać....