Moja propozycja, zróbmy tak:
-Zostawmy w spokoju gry nie od Square... zostawmy ten Legend of Dragon bo jest mu bardzo blisko do Final Fantasy jeśli sie patrzy z boku na to... n i obiecaliście Yuz to niech będzie...
-Wszystkie Finale -to podstawa niech będą... ale zostawmy w spokoju na boga te poboczne... po co nam FFMQ... jak tak to ja moge dać jeszcze pytanie z FFCrystal Cronicles... nikt nie grał... ja też ale co z tego...
-Legend of... ja już mje zdanie wypowiedziałem.. róbcie co chcecie, ale mi się wydajeże SNES nie jest zbyt popularną konsolą i zdecydowanie bardziej popularna była odsłona na PSone... ale mnie to rybka bo i tak nie grałem w żadną część... a szkoda
-Final Fantasy Tactics... nom i jak chcecie to FFT:Advence-bo w to grało dużo osób więc proponuje żeby było... (Żeby nie było... ja nie grałem ale liczy się opinia ogólu i nie piszcie raczej postów... "a ja w FFTA nie grałem i niechce odpowiadać)
-Vagrant Story-musi być i basta!!!!
-Front Mission Saga-wydaje mi się że wystarczy że będzie pytanie z jednej częście... proponuje część 3 bo jest najabardziej popularna i najlepsza
SaGa Frontier-Musi być bo jest to gra od Square i to dosyć znana giera od Square.. proponuje część 2 bo yła znacznie populearniejsza od 1 i 3
Threads of Fate-gra od Square i do tego dosyć znana, musi być
Breave Fancer Musashiden-Gra od Square i bardzo znana-jeśli ma być Threads of Fate to Musashi jako protoplasta wyżej wymienionej też musi być (ja wymyślam pytanie, od razyu się wqręcam
)
i To by było na tyle... zapomniałem o jakimś znanym tytule?
Nie bójcie się że nieznacie jakiegoś tytułu... najważniejsze jest to żeby były gry ze znanej serri Square... nie mówie tu o jakimś rpg z Nesa tylko o znanych grach z PSone ew. PS2, n Star Ocean 3 może być bo się niedawno ukazał ale grał ktoś i może dać pytanie?
Moim zdaniem taka liczba tytułów będzie tym bardziej fer bo nie wszyscy grali w FF a grali w inne świetne gry ze stajni Square