_dark_cloud_ nieznałem tej strony
dziex zasysa mi się z tamtąd amv-ka z Triguna
Ja już bardzo dawno temu widziałem inne AMV z Trigun... i było wspaniałe, piosenka to "Eden" zespołu śpiewana przez niejaką Sarah Brigthman... bardzo fajnie się zaczynało bo pierw były jakieś cytaty:
"Kill the spiders... To save the Butterflies... Death... Destruction... Is that what "he" calls... Eden..."
Pożniej był pokazany Vash jak chodzi i jakieś inne scenki, ale głównie byli pokazani dwaj bracia/przyjaciele Blondyni (jeden z nich to chyba Vash - niewiem bo nie oglądałem ale zamierzam nadrobić
) i później na końcu teledysku jest scena jak oni walczą i w tle są kolejne napisy:
"People has many different ways of thinking... Forgive Me..."
Koniec AMV i już na ciemneym ekranie podczas koncówki piosenki kolejne cytaty:
"Kill the Spiders...and save the butterflies...
Its rational until You realize that by striving for it, You beacame a Spider Yourself..."
Wydaje mi się że tobie by się bardzo to spodobało bo widze że ci Trigun bardzo się spodobał, naprawde ładne to było
Tutaj podaje linka do AMV z Cowboy Bebop "Yestarday"... jakoś mało mówicie o tym anime... oglądał ktoś wogóle? Ja nie, ale podobno jest genialne... zresztą widząc ten teledysk który jest tutaj można zobaczyć geniusz tej produkcji
http://www.morethantoast.com/video.php?id=23Ostrzegam że tam są spoilery więc jak ktoś nieoglądał i niechce psuć sobie zabawy niech nawet nie patrzy.. ja się skuiłem i powiem że piękne anime będzie
Aha piosenka to Beatels (czy jak tam sie mówi na bitelsów) heheheh ale powiem wam że bardzo pasuje do tego i koniecznie obejżyjcie
I nie przejmujcie się że to Bitelsi.. naprawde zasysajcie to jest piękne
a piosenka mi się nawet spodobała oglądając to AMV tyle razy
:shu: