Autor Wątek: AMV  (Przeczytany 15174 razy)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
AMV
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 03, 2004, 03:03:33 pm »
i mam pytanie jeszcze pod koniec tego AMV jest pokazane jak idzie Rinoa to kamera kręci się wokół jakiegoś miejsca... to coś jakby kościoł czy cuś... co to jest bo nie pamiętam? Ty to sam dodałeś czy to bylo w jakimś z filmików?
Było to w filmiku koncowym ;) rozwiwam wątpliwości :P
]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
AMV
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 03, 2004, 07:23:20 pm »
co do dziabla:
po 1. zajebista muza wish i had an angel to jak dla mnie najlepsza najtłiszowska piosenka
po 2. ten efekt nakladania sie na siebie dwoch obrazow... geez to jest cudowne dziabel naucz mnie tego :D
po 3.
muzyka jest tak sobie dopasowana do momentó
nie wiem czemu ale tez mi sie tak to troche rzucilo w oczy

ale ogolnie jest super i czekamy na wiecej diabelskich teledyskow :P
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
AMV
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 04, 2004, 10:13:58 am »
Heh..teżbym się pochwaliła swoimi pracami...tylko nie wiem jak to zrobić...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
AMV
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 04, 2004, 06:28:25 pm »
ale ogolnie jest super i czekamy na wiecej diabelskich teledyskow :P
Już były poprzednio 2 i ten jest 3... wydaje mi się że jkaoś szybko ich nie będzie ale także i ja czekam, bo z teledysku na teledysk jesteś lepszy, i ten z Vampire Hunter D pokazał jak wielka jest różnica międz twoim pierwszym a drugim... naprawde mocno się podszkoliłeś... ale chyba się powtarzam...

Heh..teżbym się pochwaliła swoimi pracami...tylko nie wiem jak to zrobić...
Hmmm Devil chyba udostępnia swoje AMV na swoim blogu więc może i ty asz miejsce na swoim blogu żeby tam zżucić swój klip?... ale ja sie nie znam bo nigdy bloga nie miałem... a i jak wiadomo to ja wogóle jestem haker nieprzeciętny...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
AMV
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 04, 2004, 07:02:51 pm »
na poczatek sorry za offtop... a teraz do rzeczy... jak opublikowac teledysk w necie? wystarczy zaopatrzyc sie w jakis darmowy server (najlepiej 50 mb) (na poczatek ujdzie members.lycos.co.uk - wiem ze wolny, ale nie chce mi sie szukac innych jak ktos ma adres lepszego darmowego serva z min 50 mb to niech rzuca linkiem) oraz klienta ftp... na lycosie wprawdzie mozna obejsc sie bez niego bo tam jest webftp czy jakos tak... ewentualnie jesli to jest dla kogos zbyt skomplikowane to mozna uzyc s4.yousendit.com - stronka do wysylania plikow do 1gb na skrzynke pocztowa, wiekszosc darmowych maili nie przesle teledysku - jest za duzy. i tym progzem mozna przeszlac takiemu komus jak mi ja sie tym zajme. moze troche zamotane ale mysle ze ktos to zrozumie bo to jest taki tutorial dla wszystkich jak cos opublikowac w necie... bo moze ktos tak jak yuz ma cos swojego tylko nie wie jak to umiescic na www... dobra koniec juz tej paplaniny
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
AMV
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 11, 2004, 01:08:02 pm »
A ja znalazłam bardzo fajny wideoklip z miła dla ucha muzyką...bardzo mi się podoba(nawet zadedykowała bym komuś tę piosenkę,ale nie będe mówić :giggle: )

http://www.gametrailers.com/fm_vault-i.html

Wideo to Imapct3

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
AMV
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 12, 2004, 09:59:11 am »
Żeby jeszcze dało się to ściągnąć i obejrzeć to by było fajnie.  :(  

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
AMV
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 12, 2004, 10:11:13 am »
Eh...trzeba nacisnąć napis i powinno się otworzyć nowe okno i tam można ściągnąć naciskając prawym klawiszem na znaczku windows....

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
AMV
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 13, 2004, 01:10:52 am »
Ogladnołem to AMV które podawała Yuzruiha i jest takie sobie, fajne nawet sceny są ale muzyka mi poprostu nie przypasiła.. no cuż jak to mówi Yuz każdemu podoba się co innego... mi jakoś muzyka do gustu nie przypadła... ale jest wesoła więc ma plus... rozluźnić może kogoś (a każdy się rozlużnia inaczej - Zell np. się rozluźniał przy Ingrid... tak mi się przynajmniej wydaje bo pewnie nie jest jej miłośnikiem a ta jedna piosenka mu się podobała) a na tym AMV macie kawałki z FFX-2, FFVIII i Kingdom Hearts... dla tych co nie grali w Kingdom Hearts to nie lada gratka bo można zobaczyć Sephirotha w tej grze walczącego z Cloudem... fajnie to wyszło Square... no i do tego przypominają sie filmiki z FFVIII... nie pamiętałem tego jak Squall leży na łące Rinoa go trzyma a słońce przebija się przez chmury a wiatr rozwiewa te chmury i lata ełno płatków... fajne to :)  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tamaya

• Wanderer
AMV
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 13, 2004, 12:33:40 pm »
Udało mi się wrzeszcie to obejrzeć. Chyba coś opcjami pokręciłam przy ściąganiu wcześniej. Muzyka, rzeczywiście taka sobie, dużo lepsze sceny.

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
AMV
« Odpowiedź #30 dnia: Listopada 16, 2004, 09:14:01 pm »
zapraszam do obejrzenia amv w moim sigu :P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
AMV
« Odpowiedź #31 dnia: Listopada 17, 2004, 09:40:49 am »
AMV fajne... ta piosenka SOAD to jak narazie najlepsza jaką słyszałem od tego zespołu... takie sobie filmiki, chyba najbardziej mi się spodobało jak Squall przytulał Rinoę i właściwie nic więcej nie pamiętam... no jeszcze to że na końcu Yuna płakała pod słowa wokalisty SOAD... takie sobie, napewno jakoś w głowie mi mocno nie zapadnie jak najlepsze AMV typu Cowboy Bebop, ale jak narazie to jedno z lepszych AMV do gier jakie widziałem...

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
AMV
« Odpowiedź #32 dnia: Listopada 17, 2004, 11:58:46 am »
O_o hm...nic dodać nic ująć filmik mnie prawie z krzesła zwalił....akurat tą piosenkę SOAD lubię.Wogóle wszystko pięknie ^_^

Offline Tamaya

• Wanderer
AMV
« Odpowiedź #33 dnia: Listopada 18, 2004, 10:31:56 am »
Piosenka fajna i wysoka jakość samego fimu dają mu wysokie noty u mnie.

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
AMV
« Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 05, 2005, 02:58:45 pm »
Zrobiłam jedyną AMV w życiu (zgadnijcie z czego... :P ) i może kiedyś ją wam pokażę. Uważam, że dla nas, fanów, AMV to wspaniała rzecz i możliwość oddania hołdu temu co, lub kogo kochamy.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 05, 2005, 02:58:56 pm wysłana przez Goha »

Offline Tamaya

• Wanderer
AMV
« Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 06, 2005, 01:41:10 pm »
Zrobiłam jedyną AMV w życiu (zgadnijcie z czego... :P ) i może kiedyś ją wam pokażę.
Nie mam pojęcia z czego, bo kombinacji może być wiele, więc czekam z niecierpliwością to zobaczyć.  
« Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2005, 01:43:01 pm wysłana przez Tamaya »

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
AMV
« Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 08, 2005, 03:41:00 pm »
Hmm, a co mam na Avie i w podpisie??? :)

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
AMV
« Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 08, 2005, 09:26:53 pm »
Goust in the shell?(myślałam tak na początku ;P)

Offline Tamaya

• Wanderer
AMV
« Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 09, 2005, 09:59:45 am »
Hmm, a co mam na Avie i w podpisie??? :)
A no fakt. Jest na sigu nawet napisane, że "Ghost in the shell" jak zauważyła przedmówczyni.  :)
« Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2005, 10:00:21 am wysłana przez Tamaya »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
AMV
« Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 13, 2005, 11:06:40 pm »
Heh nadszedł czas żeby zaprezentować mój ulubiony AMV... jedyny który staram się włączyć co jakiś czas...

Naruto - Camui Gackt -Dooms Day:
http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=1QZD8FF...1O1FVD1EY2RQ12P

clip podoba mi się przde wszystkim dlatego że akcja z Haku i Zauzą to moja ulubiona akcja w Naruto i naprawde mnie wciągnęła i wzruszyła z lekka... do tego świetna piosenka Gackta (raz głos jakby "poczytaj mi mamo" raz gruby wyjeb*ny i wskakiwanie bardzo mocnych gitar- jak na Gackta mocnych ofkoc-), no ale piosenke pokochałem dopiero po tym jak podczas tego AMV czytałem tłumaczenie słów... słowa są wspaniałe a do tego świetnie pasują do AMV... zdecydowanie moje ulubione AMV i polecam każdemu... ofcourse muzyka podgłoszona na maxa, aby docenić klip...