Tia, pamiętam, jakby to było wczoraj - najpierw me ślepe oczy ujrzały barzo zaskakujący news na stronie głównej
stronie głównej ePT - że już niedługo ma być wprowadzony dodatek Age of Renaissance, a wraz z nim <w odpowiednim odstępie czasowym> system klanów <jedyne, co wtedy bylem w stanie z siebie wykrzutusić, to bardzo brzydkie określenie zazwyczaj niebrzydkiej pani, na k>. Póżniej zaczeło się prawdziwe piekło dla Alone Fighter qiax : treningi, które często przekraczały zużycie 5 Medium Life Potion poniżej 8 sekund, granie od 12:00 rano do 2:00 w nocy śmiercionośne duo z [YG]MAVeRickiem i oszczędzanie godne najzamożniejszego szkockiego klanu. Gdy zaś zarobiłem <wymordowując jakąmś 1/2 populacji Decoyów na Cursed Land w "Noc po AOR"> tę magiczną liczbe 500k, pozostało mi tylko czekać na reakcję paru ludzi, w tym [YG]MAVeRicka, który wraz ze mną, ten klan zakładał - dzięki czemu z 500k, wybuliłem tylko 250k, a w zamian zyskałem zastępce, który gra wtedy, gdy ja nieobecny jestem <i na odwrót>. W dzień po wprowadzeniu przez szefów ePT Clan Systemu i ściągnięciu przeze mnie patcha, pozostało tylko czekać na kandydatów - minimum 6 należało zrekrutować, by klan przetrwał. Ciekawe, w jaki sposób większość z was wogóle dowiedziałą się o istnieniu nikomu wówczas nieznanego klanu?
Od chwili powstania squarezonePL - klan liczył już 6 członków w 10 minut później. Pozostało już wtedy tylko dział na Forum stworzyć, zrobić logo <czy raczej "wymusić je"> i zająć się rekrutacją.
Mnie zaś pozostaje już tylko levelovać, godnie reprezentować squarezonePL <w tym poświęcając się grając solo, aby przyłączyć kolejną postać do klanu, czy zarobić na lepszy sprzęt | Lider musi mieć coś, by na to miano zasłużyć | - Alone Fighter qiax brzmi bardzo przyjemnie dla ucha>.
A z wami jak było?